Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcaldable taronja salouenc, l'advocat Pere Lluís Huguet, amb els regidors de C's al consistori de Salou.

C's confirma els seus alcaldables a Reus, Salou, Vila-seca, Cambrils, Mont-roig i l'Hospitalet de l'Infant

Ciutadans ha avançat que, de cara als comicis municipals, preveu presentar «el doble de nombre llistes respecte a les anteriors eleccions municipals»

A l'esquerra de la imatge, d'arxiu, i amb camisa blanca, l'alcaldable de Ciutadans per Salou, l'advocat Pere Lluis Huguet, acompanyat per la seva número dos, Reyes Pino.
A l'esquerra de la imatge, d'arxiu, i amb camisa blanca, l'alcaldable de Ciutadans per Salou, l'advocat Pere Lluís Huguet, acompanyat pel seu número dos, Reyes Pino. | Cedida

 

Tot i que la nit d'aquest dijous 11, a divendres 12, comença la campanya electoral per a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril, el cert és que en poques setmanes hi ha una altra cita amb les urnes: les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Ciutadans ha fet públic els seus alcaldables pels municipis de Reus, Salou, Vila-seca, Cambrils, Mont-roig i l'Hospitalet de l'Infant. 

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

La formació taronja ha fet públic que, respecte als comicis de l'any 2015, enguany tenen previst «presentar el doble de nombre de llistes al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre». Per presentar als seus principals alcaldables, els taronges han anunciat un acte «aquest dissabte 13 amb el cap de llista al Congrés dels Diputats, Sergio del Campo». 

Pere Lluís Huguet, a Salou

Tal com va avançar TarragonaDigital el passat mes de desembre, el conegut advocat reusenc Pere Lluís Huguet, amb vincles familiars a Salou, serà l'alcaldable taronja al municipi. Huguet estarà acompanyat, al número dos, per Reyes Pino, l'actual portaveu de Ciutadans al consistori salouenc.  Els regidors de C's durant aquest mandat 2015-2019, José Susín i Germán Rueda, ocuparan els números tres i cinc de la llista, respectivament.

Encara dins la Costa Daurada, a Cambrils, Juan Carlos Romera, nom avançat per aquest mitjà fa prop de tres setmanes, aspirarà a ser el nou alcalde del municipi substituint a l'actual batlle, la republicana Camí Mendoza. A Vila-seca, no hi ha hagut sorpreses i el seu portaveu, Joan Anton Ramírez, serà el número u de la llista de Ciutadans. 

Debora García, a Reus

Tot just 24 hores després que TarragonaDigital avancés que l'advocada reusenca Debora García prendria el relleu de Juan Carlos Sánchez com alcaldable de Ciutadans a Reus, la formació ho ha confirmat públicament. García s'haurà d'enfrontar als qui, fins fa ben poc, eren els seus companys de files i que, després de denunciar «irregularitats» del diputat Carlos Sánchez, aniran a les eleccions del 26 de maig a la llista del partit dCide. 

Pel que fa a  Mont-roig del Camp, la candidatura estarà liderada per Ibana Pacheco  qui estarà acompanyada, com a número dos, per l'actual portaveu taronja al consistori, Francisco Velasco. I a l'Hospitalet de l'Infant l'alcaldable serà Tomás Díaz.