Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nova zona de xarters nautics de Cambrils

Maialen Fernández i Juan Carlos Romera, possibles alcaldables de C's a Cambrils

Els taronges aprovaran ben aviat els seus candidats municipals

 

Ball de noms a Ciutadans pel que fa a la candidatura dels taronges de cara a  les eleccions municipals de Cambrils el pròxim 26 de maig. A falta de poc més de dos mesos per la cita amb les urnes, Ciutadans encara està decidint qui serà el seu alcaldable cambrilenc i sembla que els dos noms finalistes serien els de l'actual diputada al Parlament, la cambrilenca Maialen Fernández, i l'economista Juan Carlos Romera.

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

Encara no fa dues setmanes que semblava que Fernández, una persona coneguda i «ben valorada» per alguns dels actuals regidors del consistori cambrilenc, es perfilava com l'alcaldable taronja però  el nom que està agafant més força, les darreres hores, és el de Romera. Des de Ciutadans ni confirmem ni desmenteixen aquestes possibles candidatures però avancen que «se sabrà d'ací a poc temps, ja que s'han de tancar ben aviat els candidats municipals».

Cambrils és un dels municipis de la Costa Daurada on els taronges han tingut, històricament, més dificultats fins al punt que, els darrers mandats municipals, han acabat amb juntes gestores. La darrera, el passat mes de novembre, va agafar per sorpresa als actuals regidors taronges al consistori cambrilenc. 

Pere Lluís Huguet, proclamat divendres 22

Així mateix, a l'altre gran municipi de la Costa Daurada, Salou, on Ciutadans porta un cap de llista «amb moltes opcions d'assolir l'alcaldia», l'advocat reusenc Pere Lluís Huguet, hi ha moviment. Tot apunta que Huguet serà proclamat, internament, alcaldable dels taronges per Salou aquest divendres 22 de març.

Amb aquesta mesura es tallarien de soca-rel els intensos rumors que, els darrers dies i arran de la forta crisi a l'agrupació de Ciutadans de Reus, situaven a Pere Lluís Huguet com a candidat dels taronges a l'alcaldia del Baix Camp, enlloc de Salou. Huguet es troba, en l'actualitat, en la fase de preparació de llistes i sembla que compta amb les actuals regidores, Reyes Pino i Miren Eskarne, desmentint, d'aquesta manera, les informacions que parlaven sobre una possible mala relació entre l'alcaldable i les regidores taronges. 

També et pot interessar: