Rescaten un cavall que havia quedat atrapat en una rasa, a Marçà

Els Bombers de la Generalitat, amb l'ajuda d'una grua, han pogut treure l'animal, sa i estalvi

Els Bombers de la Generalitat han rescatat avui diumenge, 30 de desembre, un cavall que havia quedat atrapat en una rasa al poble de Marcà, a la comarca del Priorat. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 11.19 hores i els Bombers hi ha enviat dues dotacions terrestres. Amb l’ajuda d’una grua, han pogut treure l’animal, sa i estalvi.

Els Agents Rurals salven un porc senglar al canal esquerre de l'Ebre

El 26 de desembre, dia de Sant Esteve, els Agents Rurals de la comarca del Baix Ebre van rescatar un porc senglar que havia caigut al canal esquerre del riu Ebre, al seu pas per Campredó, a Tortosa. L'incident va tenir lloc cap a quarts de set de la tarda, quan un veí de la zona va veure l'animal a l'aigua a l'altura de Bitem, a tretze quilòmetres del lloc del rescat. Els agents, finalment, van salvar el porc, que es trobava en bon estat.

Els Agents Rurals del Baix Ebre van poder salvar l'animal, que havia caigut al canal esquerre del riu Ebre
Els Agents Rurals del Baix Ebre van poder salvar l'animal, que havia caigut al canal esquerre del riu Ebre | Agents Rurals

 

Els Bombers salven un gos que havia caigut en un pou de 15 metres

El passat dia de Nadal, 25 de desembre, els Bombers de la Generalitat van salvar un gos que havia caigut a l'interior d'un pou d'uns quinze metres de profunditat, a Benissanet, a la comarca de la Ribera d'Ebre. Els fets van passar cap a quarts de dues del migdia i els Bombers van enviar-hi dues dotacions terrestres. Després de treure'l del forat, l'animal va ser lliurat, en bones condicions, al seu propietari.