L'activitat de zombis 'Zona Infectada', ajornada el passat octubre, torna a Reus

L'esdeveniment es desenvoluparà al parc de Sant Jordi el dissabte 13 d'abril

El passat mes d'octubre la ciutat de Reus havia de patir una 'invasió zombi', finalment i per motius meteorològics no es va poder dur a terme. Ara, amb les previsions meteorològiques a favor, els zombis  tornaran a intentar enviar la ciutat el pròxim dissabte 13 d'abril  a la nit. La iniciativa 'Zona Infectada', tindrà lloc al parc de Sant Jordi i seguirà el mateix procediment que estava programat per l'edició anterior.

Reus patirà una invasió zombi

El parc Sant Jordi de Reus serà la seu d'aquest esdeveniment terrorífic, on els participants  hauran de realitzar un seguit de proves per completar una gimcana.  Aquesta activitat està destinada a un públic juvenil i per tant, hi participen entitats de joves de Reus. 'Zona Infectada' està organitzada per Casal de Joves La Palma dins del marc de 'La Palma Terror Show', un seguit d'activitats que es van realitzar amb motiu de Halloween.

El prac de Sant Jordi es tancarà i quedarà limitat al participants de l'activitat | Cedida

 

Aquelles persones interessades poden participar de dues maneres, com a jugador o com a persona infectada.  El rol dels jugadors és completar les proves per aconseguir sortir del parc de Sant Jordi, en canvi l'objectiu de la persona infectada és evitar que el jugador completi totes les proves.

Una gimcana a la 'Zona Infectada'

L'activitat 'Zona Infectada' es desenvoluparà en dos torns, el primer serà a les 21.00 hores i estarà adreçat a joves de 14 a 17 anys. El segon torn serà a les 23.00 hores, adreçat a joves de més de 18 anys. La durada de cada torn és d'una hora i 45 minuts. 

En l’organització de l’activitat hi participen joves i entitats juvenils de la ciutat | Cedida

 

Les inscripcions encara estan obertes

Per tant, totes aquelles persones que estiguin interessades a endinsar-se a una invasió zombi,  encara són a temps d'inscriure de manera presencial  al Casal de Joves la Palma, en horari de dimarts a divendres 10.00 hores a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.30 hores a 19.00 hores.

Els participants es podran apuntar com a jugadors o com persona infectada, o bé com a persona col·laboradora en les tasques preparatòries al Casal de Joves els dies 10 i 12 d'abril de 18.00 hores a 20.00 hores.