Dani Rubio (Ara Reus) presenta una querella contra Marta Llorens (CUP)

Segons el regidor Marta Llorens l'hauria acusat de tenir interessos privats amb FCC

El regidor de Medi Ambient i Ocupació i de Recursos Humans a Reus, Dani Rubio,  presentarà una querella contra la regidora del grup municipal CUP Reus, Marta Llorens. El motiu ha estat que la regidora va declarar en la roda de premsa del passat dijous 20 de desembre, que tenia «interessos personals i ocults» en l'empresa que fa el servei de recollida de residus al municipi, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), segons explica Dani Rubio, qui també afegeix que l'acusen de corrupte.

 

Davant d'aquesta situació i segons exposa Dani Rubio en relació a les declaracions que va fer Marta Llorens, diu que «són totalment falses». El pròxim candidat a les eleccions municipals 2019 per Ara Reus, Dani Rubio, ha decidit presentar una denúncia formal contra la cupaire Marta Llorens.  Dani Rubio es va posar en contacte amb els serveis legals del seu partit polític, i juntament amb ells van decidir que posarien una querella per les acusacions de la cupaire reusenca.

Una querella per delicte contra l'honor i la imatge

Segons Dani Rubio, la regidora Marta Llorens hauria comès  un delicte «contra l'honor i la imatge» acusant-lo d'interessos privats. El regidor a l'Ajuntament de Reus explica que després de sol·licitar una còpia de l'enregistrament de les declaracions de Marta Llorens, va decidir tirar endavant amb la querella.

Dani Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació i de Recursos Humans, al plenari reusenc
Dani Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació i de Recursos Humans, al plenari reusenc | Laia Solanellas

 

Dani Rubio diu que les acusacions són falses

El regidor del grup municipal Ara Reus, demana que «es repari el mal que s'ha fet o que es volia fer sobre la meva persona».  Afirma que és «totalment fals i que no es pot denigrar la imatge de la meva figura o la imatge del mateix partit». A més es basa que «no pot sortir una acusació gratuïta com aquesta». D'altra banda, Dani Rubio ha exposat que ha rebut mostres de suport de diversos partits polítics així com de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Exigeixen la disculpa de Marta Llorens davant dels mitjans

D'altra banda, Dani Rubio ha dit que si Marta Llorens convoca una roda de premsa i es disculpa davant dels mitjans de comunicació  estarien disposats a retirar la querella contra la regidora  del grup municipal CUP Reus. Per tant si des d'Ara Reus no reben cap mostra de disculpa, tiraran endavant amb la querella, fet que suposaria una retribució monetària per cometre «un delicte contra l'honor i la imatge».