Detingut un veí de Reus per un robatori al carrer de l'escultor Rocamora

Passa a disposició judicial avui divendres | La detenció la van efectuar agents dels Mossos d'Esquadra

Aquest divendres, 9 de novembre, ha passat a disposició judicial un veí de Reus detingut pels Mossos d'Esquadra. Es tracta d'un home que hauria robat en un basar del carrer de Rocamora la matinada de dimecres a dijous d'aquesta mateixa setmana. La detenció la van efectuar, ahir mateix a la tarda, agents dels Mossos d'Esquadra que patrullaven, vestits de paisà, per la ciutat de Reus.

El lladre hauria robat bosses de mà i objectes de la llar

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, un veí de Reus de 35 anys i nacionalitat espanyola hauria entrat a robar, la matinada d'ahir, dijous 8 de novembre, a un basar del carrer de l'escultor Rocamora —que connecta el barri del Carrilet i l'estació d'autobusos—. L'home s'hauria endut de l'establiment, ja tancat, bosses de mà i objectes de la llar  com a botí a més d'altres productes de la botiga.

Arran d'aquest robatori, agents de la comissaria de Reus dels Mossos d'Esquadra van visualitzar les càmeres de seguretat de la botiga on es veia l'home robant. Amb la seva imatge, i havent fet circular la seva descripció entre els agents de Seguretat Ciutadana, se'l va poder identificar dijous a la tarda mateix, no gaire lluny del carrer de l'escultor Rocamora.

Una unitat dels Mossos d'Esquadra de la comissaria reusenca, patrullant la zona vestits de paisà, van detectar un home que coincidia amb la descripció que n'havien extret de les càmeres de vigilància. Després de fer-li un breu seguiment van detenir-lo al carrer d'Antoni Fabra i Ribas, que connecta l'estació d'autobusos de Reus amb l'avinguda de Pere el Cerimoniós. Després de la detenció s'ha pogut recuperar part del botí i l'home, que ha passat la nit a comissaria, ha passat aquest divendres a disposició judicial.

Tres robatoris en una nit al barri La Pastoreta

Fa tot just un mes, una zona no gaire lluny del carrer de l'escultor Rocamora es va veure afectada, també, pels robatoris. Es tracta del barri de La Pastoreta, que fa menys d'un mes va veure com, en una mateixa nit, un grup de persones entraven a robar a tres establiments diferents. En concret els fets van passar a la zona coneguda com El Greco, que queda entre la plaça de la Pastoreta i la d'Europa.