Jordi Just i Àgata Girbes uneixen les candidatures a la Cambra de Reus

Tots Som Cambra i Cambra 4.0 es presentaran conjuntament a les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus

Nou gir de guió a les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus. Les dues candidatures anunciades es presentaran juntes després d'arribar a un acord aquest mateix dilluns. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, s'havia obert un període de negociació entre tots dos equips que, finalment, ha arribat a bon port segons informen fonts pròximes a les candidatures.

Jordi Just i Àgata Girbes es presentaran junts a la Cambra de Comerç

Els equips de Tots Som Cambra i Cambra 4.0 —encapçalats, respectivament, per Jordi Just i Àgata Girbes— no competiran per dirigir la Cambra de Comerç de Reus. Després d'haver-se presentat públicament totes dues candidatures, i algunes de les persones que les integren i els donen suport, han acordat unir esforços. Segons expliquen a aquest mitjà fonts pròximes als equips de negociació, els detalls de l'acord preelectoral es donaran a conèixer aquest dimarts.

Jordi Just, Marta Domènech, Berta Cabré i Jaume Batista durant la presentació de Tots Som Cambra | Jordi Olària Gras

Les mateixes fonts apunten que hi ha hagut diverses reunions que haurien culminat avui. Aquest mateix vespre, l'equip de Cambra 4.0 que ha participat d'aquest acord el posarà en coneixement de la resta de persones que havien teixit la proposta electoral per a la Cambra de Comerç de Reus. L'organització interna, així com els eixos de la candidatura finalment unitària es donaran a conèixer demà dimarts.

candidatura cambra comerç reus àgata girbes
L'acte de presentació de Cambra 4.0 es va fer a El Círcol de Reus | Jordi Olària Gras

 

Dos equips transversals en sectors i territori

La primera candidatura que es va presentar públicament va ser la de Tots Som Cambra, amb Jordi Just al capdavant. Es va oferir a les empreses de tota l'àrea d'influència de la Cambra de Comerç de Reus com un projecte transversal tant en sectors econòmics com en comarques representades. Tots dos eixos, de fet, compten amb persones de l'equip de Just que fan de portaveus.

Foto de família de part de la plataforma 'Tots som Cambra' | Jordi Olària Gras

 

La transversalitat territorial i sectorial també va fer acte de presència al naixement públic de Cambra 4.0, la candidatura encapçalada per Àgata Girbes. En el seu cas també hi sumava, com a qüestions bàsiques, l'augment del nombre de dones i la joventut del seu equip. Finalment, doncs, tots dos equips han aconseguit una entesa que es plasmarà en una única candidatura a presidir la Cambra de Comerç de Reus.

candidatura cambra comerç reus àgata girbes
Àgata Girbes va presentar part de l'equip de la candidatura Cambra 4.0 | Jordi Olària Gras