Imatge del raval de Santa Anna de Reus vist des del carrer de Salvador Espriu cap al carrer de Santa Anna

Aigües de Reus farà obres al raval de Santa Anna just abans de la reforma

Quan s'hagi renovat la xarxa de sanejament començaran les obres de reurbanització

Dilluns vinent començarà la renovació de la xarxa de sanejament del raval de Santa Anna de Reus. És el calendari que té previst Aigües de Reus per unes obres necessàries abans que comencin les de la vianalització del carrer. Compten amb un pressupost de 236.750 euros i una durada prevista de dos mesos.

Afectaran concretament al tram comprès entre el carrer de Santa Anna i la plaça del Prim. És el mateix espai on, quan acabin aquestes, han de fer-s'hi les obres de reurbanització. De fet l'Ajuntament de Reus contempla que la reforma del raval comenci tan bon punt acabi la intervenció d'Aigües de Reus.

S'havia anunciat que es durien a terme durant la tardor, un calendari que es podrà mantenir. Si les previsions es compleixen, l'actuació d'Aigües de Reus acabarà a finals de setembre. Serà llavors quan comenci la reforma del mateix tram de raval, unes obres que està previst que acabin a principis de l'any vinent.

Per poder adaptar la mobilitat de la zona a les obres que hi farà ara Aigües de Reus s'han dividit en tres fases. La primera, que comença dilluns vinent, 26 de juliol, durarà entre dues i tres setmanes. S'actuarà entre la plaça del Prim i el carrer de Salvador Espriu.

Es mantindrà l'horari habitual de tall de circulació a l'altura del carrer de Santa Anna. El tram afectat per les obres, però, quedarà totalment tancat mentre durin. La segona fase cobrirà des del carrer de Santa Anna fins al de Salvador Espriu.

En aquest cas es tallarà la circulació durant el tram afectat mentre duri aquesta part de les obres. Està previst que sigui un mes i mig. Finalment, els últims cinc dies d'obres s'executarà la fase tres, específicament centrada a la cruïlla del raval de Santa Anna amb el carrer de Santa Anna.

Durant aquests cinc dies es tallarà totalment la circulació de trànsit al raval des de la plaça de Catalunya. Mentre durin les obres Aigües de Reus habilitarà un telèfon per als veïns de la zona. Trucant al 977 345 843 es podran resoldre les consultes que tinguin. L'empresa que executa l'obra també posarà a disposició de la ciutadania un telèfon de guàrdia, operatiu les 24 hores del dia, el 699 918 258.