A presó un dels acusats d'assaltar i robar un home amb mobilitat reduïda que va morir a Reus

L'home ha ingressat a la presó de Mas d'Enric, al Tarragonès | El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per a l'altre detingut

Un dels dos joves de 19 anys arrestats pel robatori, el passat 28 de desembre, a un home amb mobilitat reduïda a la ciutat de Reus, al Baix Camp, ha ingressat a presó, segons ha avançat el Diari Més. L’home, amb setze antecedents policials, ha entrat al centre penitenciari de Mas d’Enric, al municipi tarragoní del Catllar, acusat d’un delicte de robatori amb intimidació.

L’assalt, cal recordar-ho, va tenir lloc al barri del Carrilet de Reus, on els dos joves van barrar el pas de la víctima i li van robar el mòbil i unes monedes que duia a la butxaca. Poc després d'interposar la denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, la persona afectada per aquest incident va patir una aturada cardiorespiratòria i va morir el passat 2 de gener a l’hospital.

Llibertat amb càrrecs per a l'altre acusat

Els presumptes lladres, que acumulen 6 i 16 antecedents policials, van passar divendres, 11 de gener, a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus. L’altre detingut, amb sis antecedents, ha estat posat en llibertat amb càrrecs.

Detingut a Reus per amenaçar un vianant amb una navalla

Durant la nit del passat dimecres, 9 de gener, un home de 33 anys vestit amb un abric llarg i una gorra es passejava amb una navalla pels carrers del centre de la ciutat de Reus. Al Raval de Robuster, l'individu va treure el ganivet i va assaltar un vianant. Després de regirar-li les butxaques, tot buscant la cartera, l'assaltant només va poder endur-se la cigarreta que fumava la víctima.

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra van activar una patrulla, per tal de localitzar l'autor de l'assalt que, finalment, va ser trobat en un establiment de kebabs del barri del Carme. Un cop a comissaria, la policia va comprovar que el detingut tenia quatre antecedents i una interlocutòria del Jutjat penal número 2 de Reus, per la qual té prohibit dur armes. L'individu, veí de la capital del Baix Camp, està acusat d'un delicte de robatori amb amenaces, amenaces i un tercer delicte de trencament de condemna.