Teresa Pallarès en primer pla

La regidora reusenca Teresa Pallarès fa públic que pateix leucèmia

La regidora i diputada es mostra «en bones mans i forta» | Ha rebut desenes de mostres de suport des de tots els àmbits

Teresa Pallarès, regidora d'Economia i Coneixement i també d'Habitatge de l'Ajuntament de Reus i diputada per Junts per Catalunya al Parlament ha fet públic aquest divendres que li han diagnosticat leucèmia. A través de Twitter ha explicat que ja es troba en tractament a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A la mateixa piulada exposa que, a causa de la malaltia, reduirà la seva vida pública, però també que «estic en bones mans, forta i amb ganes de seguir servint el meu país». Diversos integrants tant de la plana política local com del Parlament, i desenes de persones no vinculades a la vida política han transmès els seus ànims a la regidora i diputada.

Des dels presidents de la Generalitat i del Parlament, Quim Torra i Roger Torrent respectivament, fins a diputats de tots els colors polítics li han volgut transmetre ànims i força. També ho ha fet l'expresident Carles Puigdemont, amb qui forma part del seu nou projecte polític.

A les mostres no suport no hi falten figures de la política local de Reus i de fora. En són exemples la companya de govern reusenc i de partit, Montserrat Vilella, el president del Port de Tarragona i exalcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, o els companys de formació política Lluís Abella, Jordi Sendra o Ferran Bel.

Teresa Pallarès retorna a la política amb empenta

 A l'àmbit local s'ocupa de les àrees d'Economia i Coneixement, amb el Tecnoparc com a principal actiu, a més de la d'Habitatge. Pallarès ha tornat a la política reusenca aquest mandat, com a número tres de la llista de Junts per Reus, després d'haver format part d'anteriors governs amb el PSC.

El 2006 agafa les regnes dels Serveis Territorials de Comerç i Turisme a Tarragona i l'any següent hi incorpora Economia i Finances, encara compaginant-ho amb la tasca de govern al consistori reusenc. Abans de l'actual etapa política encara ha ocupat càrrecs com el de subdelegada del govern central a Tarragona.

Fora de la política, la seva trajectòria l'ha portat a la direcció general de l'Associació d'Empreses Químiques de Tarragona. En clau nacional, forma part del nucli del nou projecte polític de l'expresident Carles Puigdemont, del qual és la secretària de finances.