Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 1 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Encetem setmana i mes de març. Repassem, com cada matí, les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines d'aquest dilluns, 1 de març.


Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb una de les conseqüències del confinament a causa de la Covid-19, segons un estudi de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa: l'augment de les trombosis. També destaca la inversió de 140.000 euros de l'Ajuntament de Tarragona en una passarel·la fixa al Camp de Mart. En clau reusenca, destaca que l'ONG Amics de la Unesco denuncial'enderroc de dos immobles municipals. 

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia informant que l'any passat a la comarca del Tarragonès es van registrar més de 2.100 delictes d'estafa, un tipus de delictes que s'han multiplicat els darrers anys, sobretot a través d'Internet. D'altra banda, destaca la mobilització a la urbanització El Pinar de Reus, on els veïns estan en contra de les torres d'alta tensió i demanen soterrar-les. També destaca la resignació dels hotelers de la Costa Daurada, que no confien obrir per Setmana Santa, o la voluntat dels veïns de Campclar de Tarragona de voler agrupar-se com a entitat veïnal.

Diari de Tarragona

Més Tarragona