Un bomber apaga les flames d'un vehicle

Nous actes vandàlics a Falset amb incendis de cotxes: Busquen els autors

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada en dos aparcaments de la capital de la comarca del Priorat

Matinada d'actes vandàlics a Falset. Segons ha informat l'Ajuntament de la capital del Priorat, aquesta passada matinada s'han produït desperfectes en diversos vehicles que estaven estacionats a l'aparcament d'Euterpe, mentre que un altre cotxe que estava aparcat al pàrquing del Malanyet ha cremat totalment.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís del vehicle cremat poc després de la una de la matinada d'aquest dimarts i han desplaçat fins al lloc dels fets una dotació, que ha apagat les flames en mitja hora. El cotxe ha quedat totalment calcinat.

L'Ajuntament de Falset sol·licita més vigilància durant les nits

En una publicació a la xarxa social Twitter, l'Ajuntament de Falset ha explicat que aquest dimarts s'ha reunit amb els Mossos d'Esquadra per tal de recopilar informació sobre els fets i posar-se a disposició de la policia catalana per tal d'identificar els autors dels actes vandàlics.

En aquest sentit, el consistori ha assenyalat que ha demanat més presència policial durant les nits, tot recordant que fa un mes ja es van produir actes vandàlics en diversos cotxes abandonats a l'aparcament de l'antic camp de futbol.

Així mateix, des de l'Ajuntament de Falset s'ha demanat als propietaris dels vehicles afectats pels actes vandàlics d'aquesta passada matinada que presentin la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra. Així mateix, s'està estudiant la possibilitat que el consistori es presenti com a denunciant dels fets ocorreguts.