Un dels habitatges als qual han robat les portes exteriors.

Denuncien el robatori de dues portes exteriors en habitatges de Segur de Calafell

També hi ha hagut robatoris a l'interior de vehicles

Dos veïns de l'avinguda de Catalunya del nucli de Segur de Calafell han patit aquesta matinada el robatori de les portes exteriors dels seus habitatges. Així s'ha denunciat des del Blog de Segur, indicant que fets com aquests ja han succeït en altres ocasions.

Els veïns ja fa temps que denuncien els problemes d'inseguretat que hi ha en diferents punts del municipi. Aquest mateix cap de setmana han tingut lloc diversos robatoris en cotxes aparcats en pàrquings exteriors, als quals havien trencat el vidre. 

Creix el vandalisme i la inseguretat

L'onada de vandalisme i robatoris ha estat reconeguda pel mateix alcalde, Ramon Ferré. En una entrevista amb Tarragona Digital, el batlle admetia que «el nombre d’incidents, baralles, i violència al carrer» havia augmentat molt els últims mesos. Una situació que no era exclusiva de Calafell, però que provocava que els ciutadans anessin «amb por pel carrer».

Ferré apuntava que calia actuar de forma «més contundent» per frenar aquests delictes, però reconeixia que la llei no donava «massa marge». «Estem explorant maneres de poder garantir la seguretat dels veïns. (...) Però ha arribat un moment que la via policial i judicial no són suficients, i ens hem de replantejar tot el sistema de seguretat», afegia.

Una de les peticions era per augmentar la dotació de Mossos d'Esquadra al territori, aprofitant la promoció de 775 nous agents a tot el país. Finalment, la comarca rebrà catorze d'aquests agents, que es destinaran a la caserna del Vendrell.