Imatge d'una patrulla dels Mossos amb tres agents durant l'operatiu policial al barri de Sant Josep Obrer de Reus

En marxa un dispositiu policial contra el frau elèctric al barri de Sant Josep Obrer de Reus

Hi treballen els Mossos i la Guàrdia Urbana, juntament amb tècnics de l'empresa elèctrica

ACTUALITZACIÓ 13/04/2021 a les 18.00 hores

El dispositiu policial s'ha transformat en una actuació contra el tràfic de drogues, en destapar-se una plantació interior de marihuana. Per aquest motiu, una veïna de Reus ha estat detinguda. A la plantació hi havia 303 plantes de marihuana i tota mena de material relacionat amb el cultiu.

D'altra banda, pel que fa a l'operatiu per detectar casos de frau en instal·lacions elèctriques s'ha tancat amb 59 persones identificades i 16 atestats penals per defraudació de fluid elèctric, que han comportat un tall en aquests subministraments il·legals. També s'han tramitat nou requeriments judicials pendents a algunes de les persones identificades.

ACTUALITZACIÓ 13/04/2021 a les 11.39 hores

Els agents de Mossos i Guàrdia Urbana segueixen al barri de Sant Josep Obrer duent a terme inspeccions i donant suport als tècnics de la companyia elèctrica en el tall de connexions il·legals a la xarxa.

NOTÍCIA 13/04/2021 a les 9.13 hores

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus estan duent a terme un dispositiu policial des de primera hora del matí d'aquest dimarts, 13 d'abril, al barri de Sant Josep Obrer de Reus.

Segons ha confirmat la policia catalana, són a la zona treballant conjuntament amb els tècnics de la companyia de subministrament elèctric, per tal de detectar possibles connexions il·legals de llum, els quals són casos de frau elèctric. Concretament s'està treballant a la zona coneguda com la de les Verges, perquè entre el carrer de la Mare de Déu de Puigcerver i el de Mas Abelló hi ha els passatges de les Mares de Déu de la Macarena, del Saliente, de la Cabeza, de Guadalupe, de la Paloma i de les Angusties.

Imatge d'un moment de l'operatiu policial contra el frau elèctric al barri de Sant Josep Obrer de Reus
Imatge d'un moment de l'operatiu policial | Àngel Ullate

En el dispositiu policial hi participa l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra, presència del qual ha generat molta expectació als veïns d'aquesta zona de la capital del Baix Camp.

Des dels Mossos d'Esquadra apunten que no és la primera vegada que es duu a terme un dispositiu policial d'aquestes característiques a la zona, i que també se n'han fet en altres punts de la ciutat en ocasions anteriors.