Captura del vídeo en què es veu la baralla multitudinària a la plaça de la Sardana de Reus

El barri de la Sardana de Reus torna a ser escenari d'una nova multitudinària baralla

La setmana passada ja hi va haver una batussa en plena nit

El barri de la Sardana de la Reus ha tornat a ser l'escenari d'una nova baralla multitudinària en plena matinada, després d'un nou episodi la setmana passada. Aquest cop va ser la nit d'ahir dissabte, 6 de juny, quan una desena de persones van protagonitzar una baralla al carrer de la Sardana, amb empentes, amenaces, persecucions, crits i insults en plena nit.

Amb l'ànim de denunciar la desesperant situació, diversos veïns de la plaça de la Sardana han enregistrat la baralla. De fet els veïns s'han organitzat sota el nom 'Plataforma Salvem la Sardana', amb l'objectiu de fer pressió a les autoritats perquè posin solució a les contínues situacions d'incivisme i baralles.

En els dos vídeos es pot veure com diverses persones s'intercanvien insults, empentes, cops i amenaces als crits de «Hijo de puta» o «Suelta esa mierda». Els veïns asseguren que els implicats en la baralla van beguts i que quan la policia s'acosta, fugen ràpidament del carrer.

La setmana passada, concretament la nit de dilluns a dimarts, ja hi va haver una batussa entre diverses persones al carrer de la Sardana. En aquella ocasió, els implicats anaven armats amb ganivets.