Agents de la policia local del Vendrell.

Les patrulles nocturnes eviten l'ocupació d'un habitatge a Coma-ruga

La policia local del Vendrell ha desplegat efectius de vigilància nocturna a les urbanitzacions dins el Pla de Millora de la Convivència

La Policia Municipal del Vendrell ha evitat aquest cap de setmana l'ocupació d'un habitatge a Coma-ruga. Va ser una actuació que va tenir lloc la nit del passat divendres a la urbanització dels Masos de Coma-ruga.

Tal com han explicat des de l'Ajuntament del Vendrell, van ser agents que fan tasques de patrullatge nocturn en urbanitzacions els que van fer l'actuació. Des de principis del mes de desembre s'han desplegat aquestes patrulles en diverses urbanitzacions del municipi, per fer vigilància nocturna.

Pla Especial de Millora de la Convivència

És una actuació que s'emmarca en el Pla Especial de Millora de la Convivència i la Seguretat (PEMCS), iniciat a finals de setembre. La vigilància en nuclis apartats es fa a través d'agents de paisà i vehicles camuflats. D'aquesta manera es volen evitar ocupacions o robatoris a l'interior d'habitatges.

El Pla Especial contempla diferents actuacions, com ara els controls dels vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics. Una campanya que es va fer fa un mes va acabar amb 25 denúncies per no complir la normativa.

Aquest cap de setmana, la policia també va col·laborar amb els Bombers en un petit incendi que va tenir lloc al camí de Costa Roja.