Alejandro Fernández: «A Catalunya som líders en la innovació del ridícul polític»

El líder del PP català ha demanat als independentistes que «tallin el lligam amb Waterloo» i ha qualificat de «paranoia» la denúncia de Puigdemont a Torrent

El president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández, continua amb una ronda d'entrevistes pels mitjans de comunicació després de la convenció de la seva formació en l'àmbit estatal. Aquest matí de dimarts, 22 de gener, ha sigut entrevistat al programa radiofònic 'El Matí a Ràdio 4', on ha tractat els principals temes d'actualitat: des de l'actual vaga de taxis, fins a la recent demanda davant del Tribunal Constitucional de Carles Puigdemont al president de la mesa del parlament català, el republicà Roger Torrent. 

Fernández ha volgut desmarcar al seu partit d'altres ofertes polítiques sorgides a l'àmbit del centredreta, qualificant-les de «de dreta populista i identitària que no ha aportat res a Europa». Així mateix, el polític tarragoní ha volgut recordar que  «menys PP ha acabat portant a Pedro Sánchez a la Moncloa». 

Sobre la vaga de taxistes que s'està duent a terme aquests darrers dies a Barcelona, Alejandro Fernández s'ha posicionat assegurant que  «les reclamacions del sector de taxi són legítimes però expressades de manera violenta, no és el camí».

«Trencar el cordó umbilical amb Waterloo»

El responsable dels conservadors catalans ha afirmat que «el 155 no és un caprici ideològic, el 155 vol posar ordre en el desgavell que estem vivint perquè la política catalana es dirigeix des de Waterloo. Mentre Puigdemont mani des de Waterloo estem davant d'una situació antidemocràtica que cal ser corregida.  La nostra responsabilitat és tornar a Catalunya a la normalitat democràtica».

Per Fernández la denúncia de Carles Puigdemont al líder d'Esquerra Roger Torrent és «una paranoia» i ha convidat als independentistes «a tallar el cordó umbilical amb Waterloo. Tot i que sóc conscient que al món independentista qui es mou no surt a la foto». La denúncia ha portat a Alejandro Fernández a assegurar que «a Catalunya liderem la innovació del ridícul polític».

També et pot interessar

Alejandro Fernández demana que s'apliqui el 155 de «manera il·limitada» a Catalunya