Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Alejandro Fernández demana que s’apliqui el 155 de «manera il·limitada» a Catalunya

El president del PP català s’ha mostrat d’acord amb les declaracions que ha fet Pablo Casado aquest cap de setmana a la convenció del partit

Alejandro Fernández en una imatge d'arxiu  | TarragonaDigital

 

El tarragoní Alejandro Fernández, i president del PP català, s'ha mostrat en total sintonia amb les declaracions que Pablo Casado va fer aquest cap de setmana a la convenció del PP. Així ho ha expressat aquest matí en una entrevista a Rac 1 en què ha defensat, igual que Casado, l'aplicació de l'article 155 per Catalunya. «El 155 s'hauria d'aplicar de manera il·limitada per restituir la normalitat», ha dit en una entrevista conduïda pel periodista Jordi Basté

Alejandro Fernández defensa l'aplicació del 155

«El separatisme té l'oportunitat d'evitar el 155 trencat el cordó umbilical amb Waterloo i governar institucionalment. I això no ho volen fer. Poden fer fora el senyor Torra i buscar un altre govern o buscar altres majories», ha dit Fernández sobre la situació política a Catalunya.

El tarragoní també ha insistit a qualificar el president Quim Torra de «supremacista». «Crec que Quim Torra és supremacista. Va anar a homenatges dels germans Badia i Cardona, que eren pistolers de caràcter filonazi. Les expressions que fa servir el senyor Torra als seus escrits són supremacistes».

Sobre el pacte que ha tancat el seu partit amb el partit d'ultra dreta Vox a Andalusia ha dit que no és partidari de cap cordó sanitari. Per altra banda ha volgut rebutjat parlar d'extrema dreta per parlar de Vox. «Les diferències entre el PP i Vox són enormes. Per mi, Vox és un moviment populista identitari, més que un partit polític. No vull posar etiquetes d'extrema dreta».

I ha afegit: «No s'ha de parlar mai de cordons sanitaris en política. L'esquerra assenyala amb el dit i estigmatitza i planteja cordons sanitaris. Nosaltres entenem que s'ha de poder parlar amb tothom».

Preguntat sobre el conflicte de taxis que s'està vivint aquests dies a Barcelona i altres ciutats ha dit que els partits independentistes no paren de reclamar competències però que quan en tenen no són capaços de resoldre els problemes.

També et pot interessar:

Aznar assegura que Sánchez ha «rendit la democràcia» a l’independentisme

Alejandro Fernández reclama una moció de censura per «destituir» Quim Torra

Alejandro Fernández diu que la reivindicació de l'1-O i el 27-O de Turull «justifica la presó»