Imatge del carrer dotze del barri tarragoní de Bonavista

La dona que va caure d'un balcó a Bonavista evoluciona favorablement a l'UCI

La seva parella, que va ser detinguda pels Mossos d'Esquadra, segueix en custòdia policial a l'espera que es resolguin les incògnites del cas

La dona que aquest dilluns, 21 de gener, va caure d'un balcó al carrer dotze del barri tarragoní de Bonavista segueix ingressada a l'UCI però «evoluciona favorablement», segons han indicat fonts de l'Hospital Joan XXIII a TarragonaDigital. La dona, d'uns trenta anys, va ingressar en estat greu al centre hospitalari amb fractures d'ossos i politraumatismes, després d'haver caigut des d'una alçada d'uns dotze metres. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra segueixen amb les investigacions per saber què va passar. La parella de la dona segueix detinguda a l'espera de resoldre el cas. 

La dona que va caure d'un balcó a Bonavista «evoluciona favorablement»

La dona de 30 anys que aquest dilluns a la tarda va caure d'un balcó al barri de Bonavista, a Tarragona,  «evoluciona favorablement». Està ingressada a l'UCI, però tot i les greus ferides que presentava, està «estable» i la seva vida no corre perill. La dona va ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques quan passaven pocs minuts de les 15.30 hores al mateix lloc dels fets i, des d'allà, va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII. 

La dona va caure des d'un balcó que es trobava a una alçada d'entre deu i dotze metres. Això va provocar-li diverses fractures —entre altres, la pelvis— i politraumatismes. S'espera que la seva evolució sigui favorable les pròximes hores, tot i que  la recuperació serà lenta a causa de les fractures patides.

La parella de la dona segueix detinguda pels Mossos 

La parella de la dona de 30 anys que va caure aquest dilluns a Bonavista segueix en custòdia policial. La policia autonòmica el va detenir hores després de la caiguda per «investigar els fets» i la possible participació de l'home en els fets. Els Mossos segueixen investigant el cas, per aquest motiu, el detingut no s'ha mogut de les dependències policials.