Persecució a Bonavista d'un vehicle que fugia de la guàrdia local de la Canonja

Un Seat Ibiza de color blanc que conduïa a gran velocitat va ser aturat per la Guàrdia Urbana de Tarragona | El conductor s'havia quedat sense punts al carnet

Persecució policial a Bonavista d'un vehicle que fugia de la guàrdia local de la Canonja. Un vehicle de color blanc i la marca Seat conduïa a gran velocitat pels carrers del barri tarragoní. Un vehicle de la Guàrdia Urbana de la ciutat el va perseguir fins a aconseguir aturar-lo al carrer Dos.  Allà, els agents van comprovar que el conductor no tenia punts del carnet de conduir. Atès que no tenia altres requeriments i al turisme hi viatjava una altra persona que es va fer càrrec del cotxe, l'home només va ser notificat per presentar-se davant l'autoritat judicial. 

Persecució a Bonavista d'un conductor fugit

Al voltant de la una de la matinada d'aquest dimecres, un conductor era requerit per la Guàrdia Urbana de Tarragona a Bonavista.  L'home conduïa a gran velocitat pels carrers del barri després de fugir de la guàrdia local de la Canonja. El turisme va ser aturat finalment al carrer Dos. 

La persecució va anar a càrrec d'un vehicle no logotipat de la Guàrdia Urbana. Un cop aturat l'infractor, va arribar fins al lloc el vehicle d'Atestats. En comprovar la documentació de l'home, els agents van constatar que l'individu estava conduint sense punts del carnet. 

El conductor, citat a declarar davant del jutge

Atès que l'home no tenia altres requeriments i que una altra persona viatjava en el cotxe, la Guàrdia Urbana de Tarragona només va notificar que hauria de presentar-se davant l'autoritat judicial. L'altra persona que viatjava amb ell va fer-se càrrec del turisme. 

També et pot interessar: