L'Ajuntament fa públic els tarragonins que gaudiran de les festes des dels balcons municipals

Sis persones veuran la Diada de Sant Magí, vuit la Diada castellera del Primer Diumenge de festes i vuit més la diada de Santa Tecla

L'Ajuntament de Tarragona ja ha fet públic el resultat del sorteig per gaudir de les festes de Sant Magí i Santa Tecla des dels balcons municipals. En total, 427 persones es van presentar per optar a poder veure les diades castelleres de festa major des del balcó de l'Ajuntament i l'antic Ajuntament. Les persones que han guanyat tenen els codis 5NFRQ24YCX, 5NFQLVJSH9, 5NFRJR0W6S per Sant Magí, 5NFR04H8ZC, 5NFQ9BQ4NL, 5NFSYFBFZC, 5NFQKIYU3I pel Primer Diumenge i 5NFR4TFR11, 5NFRHY0V7Y, 5NFQPYG5JO, 5NFQMGLBZH per la diada de Santa Tecla. 

427 persones participen en el sorteig per veure els castells des dels balcons municipals

En total, 427 persones s’han inscrit per participar en el sorteig a través de la pàgina web de l’Ajuntament. L'assignació de les placces dels sortejos s'ha realitzat a través d'una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria. El sorteig s'ha realitzat aquest dimecres i el departament de Cultura contactarà pròximament amb les persones guanyadores per correu electrònic. 

Les invitacions són personals i intransferibles i seran per a un dia en concret i no es podran canviar per cap altre. Si una persona resulta guanyadora i no pot assistir, les seves dues invitacions seran atorgades a la primera persona de la llista de reserva que s’ha generat.

Una mesura d'ERC i ECP per obrir les institucions

El sorteig per accedir als balcons municipals, tradicionalment ocupats per les autoritats, ha estat una mesura de l'equip de govern per obrir les institucions a la ciutadania. Així doncs, alcalde i regidors compartiran espai amb ciutadans tarragonins per gaudir de les diades castelleres de les festes majors. 

També et pot interessar: