S'incendien de matinada tres cotxes i dues furgonetes a la Canonja

Els cinc vehicles han cremat al carrer de les Garrigues

Fins a cinc vehicles s'han incendiat la nit d'aquest divendres, 12 d'abril, al municipi de la Canonja. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís de l'incendi al voltant de tres quarts d'una de la matinada, quan els han alertat que diversos vehicles cremaven al carrer de les Garrigues, a l'altura del número 20. Els vehicles afectats pel foc eren tres turismes i dues furgonetes que estaven aparcats al carrer.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, que han dut a terme les tasques d'extinció de les flames. El foc ha calcinat totalment els tres cotxes, i pel que fa a les dues furgonetes que també han quedat afectades, han quedat cremades de manera parcial. A causa del foc, cap persona ha resultat ferida i les flames tampoc han causat més danys materials a banda dels vehicles cremats. 

L'incendi d'una olla provoca el desallotjament d'un edifici a Vila-seca

El vespre d'aquest dimecres els Bombers es van haver d'activar per un altre incendi al Tarragonès, concretament a Vila-seca. Els Bombers van rebre un avís per una gran fumerada que sortia d'un habitatge al carrer de Galceran número 2. Quatre dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets i, juntament amb la Policia Local, van desallotjar un total de quinze immobles situats a l'edifici on hi havia l'incendi. 

El problema amb què es van trobar els Bombers és que a l'habitatge des d'on sortia el fum no hi havia ningú. Quan van aconseguir entrar dins del pis, els Bombers van veure que  l'origen del fum era una olla que s'havia quedat al foc encès i que s'havia cremat. Cap persona va haver de requerir atenció mèdica, ni per cremades ni per intoxicació de fum. A continuació, els veïns desallotjats preventivament van poder tornar als seus respectius domicilis.