Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'

Les dues cridaneres absències al comiat de soltera d'Anabel Pantoja: «Decadent»

Anabel Pantoja rep un cop molt dur per part de dos membres de 'Sálvame'

Anabel Pantoja mai s'hauria imaginat que la celebració de les seves noces amb Omar Sánchez generaria tant enrenou als platós de Telecinco. L'últim a sembrar la polèmica ha estat Jorge Javier Vázquez a l'hora de reconèixer que no va poder assistir al seu comiat de soltera.

Anabel Pantoja ha organitzat tres festes abans del seu enllaç: una amb els seus amics de sempre, una altra amb el seu cercle de La Graciosa i una altra amb els seus companys. No obstant això, aquesta última ha estat plena de tensió, ja que no han assistit tots els que estaven convidats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jorge Javier va ser el primer a desmarcar-se, assegurant que està molt ocupat fora de Telecinco i no tenia temps d'anar a la festa. Tanmateix, el presentador no gaudeix d'una relació especialment estreta amb la col·laboradora, així que tampoc ha fet cap esforç.

El més greu és que el líder de 'Sálvame' s'ha encarregat de boicotejar la sorpresa que els seus companys havien organitzat per a la sevillana. Aquesta va consistir a reservar la sala de festes d'un conegut hotel madrileny per estar tranquils, encara que el comunicador prefereix definir-lo amb una altra paraula: «Decadent».

Anabel va publicar en el seu compte d'Instagram diversos vídeos que donaven a entendre que la festa estava sent estupenda, però no era així. Algú que va ser testimoni de l'esdeveniment ha parlat amb la redacció del programa per avisar-los que només reien quan els estaven gravant.

Jorge Javier Vázquez comparteix aquesta opinió, ja que a l'hora d'analitzar les imatges s'ha adonat que hi ha «moltes cares llargues». Tot i que Laura Fa, Lydia LozanoBelén Esteban van ser algunes de les convidades, encara faltava algú important: María Patiño.

Anabel Pantoja, trencada: «No sembla un comiat de soltera»

Anabel ha aconseguit guanyar-se el respecte de gran part dels seus companys, especialment de la part femenina de l'equip. Malgrat això, no totes les seves amigues han pogut recolzar-la en un dels dies més importants de la seva vida.

María Patiño assegura que el seu volum de treball li va impedir assistir a la seva festa, tot i que sí que va voler posar diners per comprar un regal molt emotiu. Però, el presentador de 'Sálvame', que coneix molt a la gallega, pensa que no està sent completament sincera.

«Fer una festa amb gent que veus cada dia, quina gràcia té?», va preguntar en un to bastant despectiu. Els amics d'Anabel s'han mostrat ofesos amb aquest comentari, perquè consideren que van esforçar-se molt perquè la col·laboradora estigués còmoda.

Jorge Javier continua insistint que l'esdeveniment «no sembla un comiat» perquè els seus assistents estaven bastant capcots. D'altra banda, María Patiño vol defensar als seus companys, ja que sent que els ha fallat en deixar-los de costat en un acte tan important.

Anabel Pantoja, en el punt de mira per un «cap pensant»

Anabel ha trigat molt de temps a sentir-se còmoda davant de les càmeres, però ara ja se sent una més de Telecinco. No obstant això, alguns companys, com per exemple Paz Padilla, no han volgut assistir a la seva tercera festa de comiat de soltera.

María Patiño, sense adonar-se'n, ha revelat el motiu pel qual la humorista podria haver declinat la invitació: «Carlota Corredera era el cap pensant». És a dir, com que la presentadora va ser l'encarregada d'organitzar l'esdeveniment i la seva relació amb Paz és nul·la, doncs aquesta va decidir declinar la invitació.

Per tant, la sevillana s'ha vist embolicada en un nou escàndol i a sobre per culpa d'un conflicte que no té res a veure amb ella. De moment, però, no ha participat, ja que bastants problemes té amb la seva família ara que Doña Ana està ingressada a l'hospital.

Tot i això, Patiño insisteix que a la festa «van anar les millors» i que les seves companyes van gaudir d'un dia força divertit. Per la seva banda, el públic desconfia d'aquest testimoni i està convençut que la conductora de 'Socialité' oculta informació rellevant.