Asraf acusa Isa Pantoja de ser una mala mare i ja no vol casar-se amb ella

El concursant s'ha desfogat amb dues companyes i ha confessat que ara no té les coses clares amb la seva nòvia

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Isa Pantoja no sap fins i tot el que ha dit el seu nòvio Asraf | Telecinco

Esperem que Asraf Beno estigui guanyant una bona quantitat de diners per la seva participació a 'La casa fuerte', perquè després del seu pas per aquest 'reality' li serà complicat recompondre la seva imatge pública i privada. 

Després de protagonitzar diverses bregues amb la seva nòvia Isa Pantoja dins del programa, sent com a únic motiu la seva gelosia i inseguretats, ara han aparegut uns vídeos del concursant confessant-se a dues de les seves companyes i deixant anar el més gran sobre la seva parella.

Pràcticament en cada gala apareix un vídeo d'Asraf discutint amb Isa, demanant-li explicacions per situacions inversemblants i que en moltes ocasions tenen a veure amb el bon rotllo que té la jove amb la resta de concursants. Això enerva a Asraf, que no consent que la seva parella estableixi relacions amb la resta d'aspirants a guanyar el programa.

En la passada gala es va mostrar un petit avanç, però l'actualitat de la família Pantoja no va permetre mostrar el contingut íntegre de la conversa entre Asraf i les seves companyes. Avui per fi hem pogut veure el que va dir Asraf sobre la seva noia a la seva esquena i que de conèixer ella el contingut, segurament acabaria per dinamitar per complet la relació.

Encara que la parella ha confessat en diverses ocasions que tenen intenció de casar-se quan surtin del programa, ara Asraf no ho tindria tan clar i s'hauria despatxat a gust contra la filla d'Isabel Pantoja. Per a començar, els va confessar a les seves companyes que no se sentia gens integrat en el clan dels Pantoja, una cosa que no seria res nou i que si solament la confessió fos aquesta, es podria solucionar.

Asraf no content amb això, ha dit que hi ha moltes coses que no li convencen sobre la seva nòvia, i ha estat aquí quan ha deixat anar un reguitzell inacabable i que és del tot demolidora. Ha començat dient que mai ha entès que la seva parella es casés tan jove, amb noces que van durar molt poc i que després s'acabaven trencant per motius de persona immadura i sent totes d'abast públic.

El que més molestarà a Isa Pantoja, però, serà el que ha dit el seu nòvio sobre el fill que té amb Alberto Isla. Asraf ha dit que no entén com la seva paella va tenir un fill i que ara el tingui abandonant, deixant-lo sol cada vegada que entra en un programa de televisió.

Asraf Beno estaria pensant com vendre la ruptura amb Isa Pantoja

De moment el programa no li ha mostrat el vídeo a Isa Pantoja, encara que possiblement ho farà en la gala del pròxim dijous. Veurem si després de visualitzar aquests vídeos, Isa segueix amb la intenció de seguir amb Asraf, el mateix que li està dificultant les relacions amb la seva família i fins i tot, amb Jorge Javier Vázquez, després d'anomenar-lo ximple en l'última gala, davant una Isa totalment al·lucinada amb el que estava dient el seu nuvi.

Rafa Mora, que avui estava col·laborant en el debat de 'La casa fuerte', ha explicat que hi ha diversos testimoniatges que serien coneixedors dels plans d'Asraf Beno, uns plans que el situarien lluny de la seva actual nòvia. Beno hauria preguntat a diferents professionals del sector quina ruptura es vendria millor en televisió. 

D'una banda, es plantejaria deixar a Isa Pantoja abans de les noces, encara que té un 'pla b' i que és molt més macabre. Asraf volia saber si seria creïble casar-se amb Isa Pantoja, tenir junts un fill i després divorciar-se.

Sigui com sigui, Asraf estaria actuant de nou amb traïdoria i la seva imatge pública torna a estar de nou a l'estacada amb els seus plans macabres. Veurem com actua Isa Pantoja i si pren mesures en contra del seu nòvio.


Comentaris

envia el comentari