Paz Padilla als premis de 'Cadena 100' a Bilbao

Acusen Paz Padilla de quedar-se tres mil euros d'una espectadora: «Quin robatori»

Els espectadors han vist clar com la presentadora ha fet trampes

A hores d'ara ja no és cap secret que Paz Padilla no s'assabenta de la missa a la meitat. La presentadora de 'Sálvame' no es veu el programa quan no el presenta i els dies que està es dedica a preguntar als col·laboradors coses que ja tots sabem. Segurament és la presentadora de l'espai que menys suport té i la veritat és que ho té difícil.

Competeix directament contra Jorge Javier Vázquez, el rei de tots els formats de la cadena. I també amb Carlota Corredera que des que presentés els especials de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. La seva popularitat ha pujat fins a límits insospitats i la cadena la té molt present per a nous projectes que ja s'estan preparant.

Avui Padilla es trobava presentant el programa de les tardes i ha protagonitzat el moment de més desconcert mai explicat. Com és habitual, cada vegada que se n'anaven a publicitat, la presentadora ha anunciat un concurs en el qual, a través de trucades, els espectadors poden guanyar una gran quantitat de diners.

El joc en qüestió era tan senzill com triar entre un dels tres cabassos que es veien en el pla. Els tres portaven el mateix llibre i una tovallola, però hi havia un element diferencial que els feia diferents. Un d'ells portava, a més, sis mil euros en el seu interior i els altres dos, també bons regals, però de menor import.

En un primer moment semblava que la presentadora estava perfectament assabentada de la dinàmica del joc, però quan ha arribat el moment ha fallat. Quan restaven pocs minuts per al final del programa, Padilla ha donat pas a una trucada. Es tractava d'una dona anomenada Maria i que havia estat la triada entre totes les participacions per emportar-se el premi de la tarda.

Paz ha abandonat el set central per dirigir-se a la zona on es trobaven els cabassos amb els premis. Un cop allà li ha preguntat a la concursant si era el seu aniversari pel premi que anava a guanyar. El que no sabia ningú és que això que havia de ser un moment bonic anava a acabar com el rosari de l'aurora.

La còmica li ha preguntat a la concursant quin dels tres cistells volia. Com no anaven numerats li ha preguntat si volia el dels pompons de colors, el dels pompons negres o el que no tenia pompons.

La convidada ha dit que volia la número tres i Padilla ha aixecat el sobre que no era. En aquest moment, la convidada ha començat a cridar dient que aquest no era, mentre que Paz no li feia ni cas. Però de res han servit els advertiments de Maria, i Paz ha destapat el premi que no era.

Ha perdut molts diners

Quan ha obert el sobre s'ha vist que el premi era de tres mil euros. Una quantitat que no està gens malament si no fos perquè la senyora no havia triat aquest sobre. Però encara hi ha més perquè la situació ha anat a pitjor.

Com és habitual, la presentadora ha descobert el sobre on es trobava el premi gran, el dels sis mil euros. Una cosa que ha deixat a tothom al·lucinat, ja que justament era el sobre que havia triat inicialment la concursant del programa.

Veurem com acaba aquest assumpte i si l'espectadora acaba demanant explicacions a la direcció del format davant el garrafal error i que l'ha portat a perdre la meitat del premi que hauria guanyat en un primer moment. Demà sabrem si hi ha majors repercussions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.