URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Adara confessa que Gianmarco és l’amor de la seva vida i vol casar-se amb ell

La finalista ha explicat a les seves companyes que vol casar-se de blanc i per l’església

Gianmarco y Adara mirándose
Gianmarco y Adara han viscut la seva nit més romàntica a Guadalix | Telecinco

Adara Molinero està vivint una situació que ni ella mateixa entén. A tan sols uns dies de la gran final de ‘GH VIP 7’, segurament la finalista prefereixi quedar-se unes setmanes més aïllada per no haver d'afrontar el que l’espera fora de Guadalix.

Adara va entrar a casa feliç i enamorada de la seva parella, Hugo Sierra, i encantada amb la família que havien format. Només unes setmanes després, però, Gianmarco apareixia entre els concursants per fer trontollar la vida de l’ara finalista.

El futur d'Adara, amb l'italià

Les últimes setmanes només han fet que confondre-la encara més. Després d’assegurar sentir alguna cosa «molt forta» per l’italià, Hugo Sierra pujava a la casa per aclarir els dubtes, i la conversa va acabar amb un sonor petó que va destrossar Gianmarco per dins, pensant que ella havia escollit finalment al pare del seu fill. Res més enllà de la realitat.

Gianmarco va ser l’escollit per l’audiència per passar una última nit a Guadalix, i el retrobament entre ell i Adara no va defraudar. Després de moltes mirades i converses, l’italià i la madrilenya van acabar fonent-se en el tan esperat petó.

Tot i això, Adara pot no tenir-les totes amb ella. El passat divendres va visualitzar un vídeo del seu nou amor compartint unes mirades còmplices amb Alba Carrillo i no va poder evitar desconfiar. L’amor, però, guanya tot i sembla que ja hauria oblidat tots els seus dubtes i s’imagina un futur amb l’italià.

Gianmarco encima de Adara besándose
Gianmarco va fer el primer pas per fer-se l'esperat petó | Telecinco
 

Així ho confessava al famós saló de Guadalix amb les altres finalistes, on explicava emocionada que Gianmarco era l’home de la seva vida: «Mai havia sentit això tan fort només amb mirar una persona».

Tot i que la relació no va consolidar-se fins fa tan sols uns dies, sembla que Adara no s’imagina un futur sense Gianmarco, ja que també va confessar que vol casar-se amb ell en un futur. Fins i tot té clar com seria la cerimònia en qüestió: de blanc i per l’església.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari