La model Alba Carrillo posant de braços plegats i somrient a un photocall

Alba Carrillo mostra el seu costat fosc: «Ves a la m... i renta't la boca»

Alba Carrillo s'ha mostrat molt contundent en respondre als que posen en dubte el tracte que li dona al seu pare

Alba Carrillo ha mostrat el seu costat més dur a l'hora de llançar un missatge contra els que qüestionen la seva actitud. Tanmateix, és conegut per tots el temperament que té la model a l'hora de defensar-se o respondre a un atac per part de qualsevol persona. De fet, hem sigut testimonis dels seus forts conflictes en els diferents concursos de la cadena de Fuencarral en què ha participat.

A 'Supervivientes' va mantenir una de les topades més sonades del format contra Gloria Camila després d'un encreuament d'atacs. D'altra banda, també vam poder veure els seus constants conflictes dins de la casa de Guadalix, on no va tenir gens d'inconvenient en mostrar el seu caràcter i defensar a les seves amigues.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que, quan la col·laboradora s'enfada i s'enfronta a una batalla dialèctica, elimina el filtre i és capaç de dir paraules del tot feridores sense importar-li les conseqüències. Sens dubte, això s'ha convertit en un dels seus segells personals i la raó per la qual és una de les millors col·laboradores de la televisió.

Actualmente, fa pocs dies que la model ha passat a formar part de la plantilla habitual de 'Sálvame'. I és clar, la seva arribada ha estat marcada per la polèmica, ja que fa uns dies va dedicar unes dures paraules a Rocío Flores.

Aquesta setmana, però, lluny d'estar tranquil·la, ha tornat a protagonitzar un nou conflicte. En aquesta ocasió ha volgut respondre a unes greus acusacions per part de la seva família que no la deixen en bon lloc.

Alba Carrillo respon a la seva família amb un missatge molt dur

Des que tornés a l'esfera mediàtica, la seva persona s'ha tornat a situar en el punt de mira de totes les crítiques. Els seus conflictes del passat contra María Patiño o la mala relació amb els que donen suport a Antonio David, l'asseguren una estada al programa d'allò més moguda.

Com és habitual en el format vespertí, han realitzat una investigació amb la finalitat de portar nous temes que afectin directament a la nova col·laboradora, ja que amb això aconseguiran aixecar l'audiència i fer que aquesta broti davant les informacions que l'afecten.

Després del dur missatge que li va enviar a la filla de la seva amiga la setmana passada, ahir va repetir l'ofensiva, però aquesta vegada canviant de destinatari. Tot va succeir quan el programa va treure a la llum unes dures declaracions que havien fet algunes persones de l'entorn de la tertuliana.

Tot i que no és la primera vegada que la model s'enfronta a les acusacions que li ofereix un tracte humiliant i denigrant al seu pare, en aquesta ocasió s'ha mostrat molt contundent en la seva resposta.

Assegura que el seu pare viu feliç i amb molta tranquil·litat. Segons les seves paraules, l'humor que ells tenen a casa és un que poques persones entenen. De fet, ha afirmat que quan la seva mare parla en aquests termes al seu pare, l'home s'ho passa d'allò més bé i contínua amb les bromes.

«Ja els agradaria a molts tenir la relació d'amor que tenen els meus pares», ha defensat taxativa. Així mateix, ha volgut deixar clar el suport que rep per part d'ell en la cura del seu fill. «Som un equip els quatre, m'ajuden moltíssim amb el meu fill i jo tinc molta sort», segons recull 'Informalia'.

També va voler deixar clar que el seu pare era una persona molt reservada i tímida, pel qual ha decidit no aparèixer a la televisió ni convertir-se en un personatge públic. A més, assegura que aquest està encantat amb la participació de la seva mare en el nou concurs de Telecinco.

I per rematar el seu discurs, va enviar als qui havien declarat això a un lloc poc agradable. «Ves a la m..., dona la cara i renta't la boca abans de parlar del meu pare», va sentenciar el seu al·legat.

Sense cap dubte, l'Alba Carrillo s'ha mostrat molt contundent i ha mostrat, un cop més, el seu costat més fosc. Així ha deixat latent que es defensarà sense importar les maneres i les conseqüències dels qui la titllin de mala persona.