'La que se avecina' torna a sorprendre: revelen nous detalls de la pròxima temporada

Alberto Caballero explica com serà la continuació de la sèrie

L'elenc d'actors i actrius de 'La que se avecina'
Expliquen el final de la temporada 12 de 'La que se avecina' | Telecinco

Malgrat que s'havia dit que la temporada 12 seria l'última de 'La que se avecina', fa tan sols uns dies que Alberto Caballero va anunciar a través de les seves xarxes socials que la comunitat de veïns més coneguda de la televisió ha estat renovada per una nova tanda de capítols.

No obstant això, ho farà d'una manera diferent de com ho havia fet fins al moment. Ara deixaran enrere Mirador de Montepinar i la sèrie tindrà lloc en un nou edifici i, a més, donaran la benvinguda a nous personatges, encara que els més antics seguiran formant part de la sèrie.

Però, tot i que ara ja és segur que aquesta comèdia continuarà, fins abans que el seu creador anunciés la renovació, el futur d'aquesta sèrie era incert i fins i tot alguns actors havien manifestat que s'havien gravat dos finals i ni ells sabien quina sortiria a la llum.

Alberto Caballero explica com serà el final de la temporada 12

«Havíem parlat moltíssim amb Alberto durant temps i ja ens havia apuntat un final semblant. Quan ens va arribar el final, hi havia dues opcions i encara no sabem quin es muntarà», són algunes de les paraules que ha declarat Jordi Sànchez, que interpreta el paper d'Antonio Recio.

Ha estat llavors quan Alberto Caballero ha decidit explicar com acabarà la temporada 12 de 'La que se avecina'. El primer que ha manifestat és que no han estat rodats dos finals.

«Realment no n'hi ha dos. Hi ha un sol final i una seqüència que vam gravar de conya, i que només podrem ensenyar quan el final de la temporada 12 s'emeti en obert. Però crec que agradarà», ha afirmat en una entrevista amb 'El País'.

D'altra banda, també ha explicat com ha estat deixar els platós que l'han acompanyat durant 13 anys. «Ha estat com una mudança, però multiplicada per vint i en temps rècord, perquè teníem data de sortida dels platós i amb la Covid-19 vam haver de parar la producció com tothom».

«M'agrada que la gent pugui veure 'La que se avecina' a l'hora que vulgui i sense anuncis», ha explicat el creador de la sèrie, fent al·lusió a l'estrena a través de la plataforma en streaming Amazon Prime Video. «La sensació és millor, més semblant a quan nosaltres la veiem en muntatge».


Comentaris

envia el comentari