Alberto Chicote en 'Espejo Público' el 30 de diciembre de 2019

Vídeo: La pregunta de mal gust que ha emprenyat Alberto Chicote en directe

Un dels col·laboradors del programa d’Antena 3 va preguntar al xef si durà roba interior durant les campanades de Cap d’Any

Alberto Chicote, enfadat per una pregunta de mal gust d’un col·laborador d’Antena 3. El reconegut xef és un dels presentadors privilegiats que donaran la benvinguda el 2020 en directe per televisió, juntament amb Cristina Pedroche, de la mateixa manera que ha fet en els darrers tres anys.

Chicote, molt enfadat per una pregunta indiscreta

Per a promocionar les campanades de Cap d’Any, Chicote va anar a ‘Espejo Público’ on un dels seus col·laboradors, Saúl Ortiz, va provocar l’empipament del cuiner en fer-li «la pregunta que tothom vol fer-li».

Ortiz no va dubtar ni un moment en preguntar a Chicote si duria roba interior durant les campanades. Davant d’aquestes paraules, el presentador va respondre molt sorprès:  «De veritat?», mentre tothom reia. El col·laborador es va justificar dient que també ho pregunta sempre a Cristina Pedroche, quelcom que encara el va empipar molt més.

Així, Chicote va saltar, enfadat: «A mi ningú em pregunta si porto calçotets perquè crec que és totalment evident», afegint, «A mi no se m’acudiria preguntar-te si portes on o calçotets perquè  és una pregunta molt poc elegant». Davant d’aquesta situació, Ortiz va continuar defensant-se, afirmant que era «una broma», però no va aconseguir calmar els ànims del cuiner i la resta de col·laboradors del programa van canviar ràpidament de tema per poder continuar.

També et pot interessar...