Alejandra Rubio en un photocall de BMW

Alejandra Rubio, envia un missatge preocupant: desesperada per un acomiadament sorpresa

Alejandra Rubio ha trencat el seu silenci sobre un tema delicat per a les Campos

Alejandra Rubio forma part d'una de les famílies més importants de la premsa del cor, però no treballa als mitjans per aquest motiu. Ha demostrat tenir un gran talent davant de les càmeres, per això col·labora en un dels programes més vistos de Telecinco. No obstant això, algú de la seva família ha estat acomiadada i ella està força preocupada.

Alejandra Rubio ha heretat la passió de la seva àvia María Teresa Campos i és una gran amant de les funcions que es fan a la televisió. La matriarca del clan l'ha ensenyat a moure's amb facilitat i ha aconseguit que la jove es converteixi en una professional molt cotitzada.

El problema és que a la petita pantalla no hi ha lloc per a tots i Maria Teresa fa massa temps en un segon pla.

Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall
Alejandra Rubio treballa de col·laboradora a Viva la Vida | Europa Press

Alejandra sap que la seva àvia vol tornar al món de la comunicació, però cap director sembla confiar-hi. En el passat va ser una de les persones més poderoses de la televisió, però actualment ha perdut influència i el públic ja no està interessat en la seva trajectòria.

L'últim programa que va presentar, La Campos Móvil, va ser un autèntic fracàs i només va comptar amb una emissió.

Alejandra lamenta que la seva àvia fos acomiadada de Telecinco i ara l'únic que pot fer per ella és continuar el llegat professional. La jove ha participat en l'última entrevista que María Teresa Campos ha concedit i les seves paraules han estat aplaudides.

La tertuliana ha demostrat que l'antiga presentadora continua tenint un sentit de l'humor fantàstic.

Rubio assegura que María Teresa «està tot el dia fent bromes, encara que s'enfada quan perd a les cartes». Però la matriarca de les Campos té altres problemes i no ha dubtat a confessar-los al programa 10 Momentos, emès a Telemadrid. Ha reconegut que vol tornar a treballar i no entén el motiu pel qual han donat l'esquena d'un moment a l'altre.

Alejandra Rubio està ajudant María Teresa

Alejandra ha participat en l'entrevista que la mare de Terelu Campos ha concedit a Telemadrid i les seves paraules han fet saltar les alarmes. L'antiga presentadora està desesperada, vol continuar treballant i no es conforma a estar en un segon pla. Sempre ha estat un rostre protagonista i pretén recuperar el poder que mai no va haver de perdre.

Rubio s'ha proposat continuar el llegat de María Teresa Campos i la veritat és que ho està fent d'una manera excepcional. Les seves paraules, segons els experts en televisió, donen a entendre que la matriarca hi ha dipositat totes les esperances. Està desitjant tornar als platós, però com que sap que no pot, es dedica a aconsellar la seva neta, ja que no hi ha una mestra millor.

«Està tot el dia pendent que mengis i ara que treballo a la televisió està tot el dia: deixa els gestos de la boca, els de la cama. Està dient-me totes les manies que tinc, que són força», explica la col·laboradora de Viva la Vida. Molts periodistes asseguren que la jove triomfarà a la petita pantalla perquè ha heretat el talent de la família.

Alejandra Rubio seguirà el consell de la seva àvia

Alejandra està triomfant a Telecinco, però s'ha adonat, gràcies a l'experiència de María Teresa, que cap èxit no és etern. Per això s'està preparant fora de la petita pantalla i té altres projectes per poder viure lluny de món de l'espectacle. María Teresa Campos ha aprofitat la seva última intervenció televisiva per enviar un missatge a la seva neta.

La mare de Terelu sap que Rubio té talent, pitjor creu que «a més de ser a la televisió deu fer la seva carrera. Uns estudis perquè el dia de demà es presenti a alguna sèrie i sobretot parlar anglès». Les paraules de l'antiga reina de la televisió han emocionat els seguidors i els éssers estimats.