Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio desvela el secret que enfonsa 'Supervivientes'

Alessandro es caracteritza per no callar res encara que pugui aixecar polseguera

Alessandro Lequio està molt enutjat i no pot mossegar-se la llengua en parlar de Supervivientes. I és que no li està agradant gens el paper dels responsables del format i ho ha dit alt i clar a l'espai matutí on col·labora, El programa de Ana Rosa.

Un èxit inesperat pels habitants d'Hondures

L'últim robatori dels 'Royales' als 'Fatales' al concurs de Telecinco ha creat molta polèmica. Anuar, líder del seu grup, va decidir fer de les seves per robar el pollastre de la recompensa que obtindrien els seus rivals. Com que fa molts dies que són a Hondures, i a més quan la gana pressiona, qualsevol estratègia els sembla apta als concursants.

Aquesta decisió no va ser del gust de Kiko Matamoros, que la va qüestionar al costat dels seus aliats. Tot i que no és estrany que el tertulià porti la contrària a algun dels seus companys, ja que ha esdevingut el seu senyal d'identitat en aquesta aventura extrema televisiva. Malgrat això, el col·laborador de Sálvame en veure Anuar treure amb èxit la seva missió no va tenir més remei que disculpar-se amb ell.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros no suporta Anuar | TELECINCO

La veritat és que el jove cunyat d'Isa Pantoja va tenir una gran capacitat de negociació i va sortir victoriós en el seu intent per emportar-se el menjar sota el braç. Va aconseguir emportar-se una bona porció de pollastre i nombroses patates fregides com a guarnició. El seu equip el va felicitar per aquesta gesta que la majoria veia impossible aconseguir.

Alessandro Lequio critica l'organització del concurs

A El programa de Ana Rosa, especialment crítics amb Anuar, no van dubtar a reconèixer la victòria del germà d'Asraf Beno. Tot i això, Alessandro Lequio va fer un pas endavant i es va mostrar contrari als seus companys de plató. El que va fer el jove no li va semblar bé i no es va poder mossegar la llengua davant de l'audiència.

«A mi això no em sembla bé. En aquest concurs el menjar és sagrat, no s'hauria de fer aquesta mena de coses. Està molt bé que robin una estoreta o un matxet, però no una cosa tan fonamental com és el menjar», va retreure. Alessandro aquest dilluns a l'organització de Supervivientes.

Alessandro Lequio.
Alessandro Lequio no està d'acord amb els seus companys de plató | GTRES

«El joc és així, així són les normes del concurs», subratllava Bibiana Fernández. Aquest argument, però, no el va convèncer. De fet, Alessandro Lequio ho va aprofitar per criticar directament l'equip que hi ha darrere del concurs de supervivència.

«No és coherent estimular el robatori i alhora castigar la murrieria de fer el foc amb això dels mosquits», va assenyalar el col·laborador.

▶️ Anne Igartiburu se traga el orgullo y toma las riendas

Un assumpte que no s'oblida

D'aquesta manera, Alessandro Lequio feia referència a una de les grans polèmiques d'aquesta edició de Supervivientes. I és que Anuar va aconseguir fer foc per primera vegada a Hondures sota sospita de frau.

Primer pla de perfil d'Anuar Beno, concursant de Supervivientes 2022
Anuar ja ha estat castigat pel suposat frau del foc | Mediaset

Això ho va confirmar temps després Matamoros en un atac d'ira cap al marroquí, encara que l'organització no va ser gaire dura amb la seva sanció. Anuar va ser castigat a cuidar la llum cada nit fins a nou avís per decisió de l'audiència, que va votar a favor que fos reprès per la seva suposada actuació.

Alessandro Lequio es queda sense suports

Després d'esmentar l'incident del foc, malauradament per a Alessandro Lequio, els seus companys d'El programa de Ana Rosa van preferir mantenir-se al marge de les seves paraules. I és que no deixen de treballar a la mateixa cadena i per evitar conflictes entre programes van optar per canviar de tema ràpidament sense opció a debat.

Així doncs, sembla que ningú es vol mullar en aquests controvertits assumptes, ja que, qui sap si des de dalt els hi han donat ordres estrictes per algunes de les seves paraules.