Ismael de La Isla de las Tentaciones

Ismael, de ‘La Isla de las Tentaciones’, traït: Un amic seu confessa la infidelitat a Andrea

El concursant podria haver estat infidel a Andrea amb qui fou entrenador a ‘Sálvame’

Malgrat que molts no hi confiaven, 'La Isla de las Tentaciones' s'està convertint en un dels programes més seguits de la graella televisiva espanyola, però també està tenint el seu èxit fora d'Espanya. És per aquest motiu que els seus concursants estan ocupant el focus mediàtic aquests dies i, de pas, guanyant seguidors a Instagram.

Un dels grans protagonistes d'aquesta temporada –a banda de la mediàtica parella formada per Christopher i Estefania- és  Ismael, qui va entrar com a parella d'Andrea. Els seus valors, el seu aspecte innocent i la traïció de la seva xicota han provocat l'estima de l'audiència per aquest jove. No obstant això, i com acostuma a passar en aquest tipus de concursants, darrere del seu aspecte de nen s'amaguen uns precedents que molt pocs coneixen. 'Socialité' ha tret a la llum el passat del murcià després de fer públiques unes declaracions de Rafa Martín.

L'entrenador personal de 'Sálvame' assegura que la seva amistat amb el concursant va arribar a ser «molt íntima», fent evident que havien mantingut diversos afers sexuals mentre el jove estava amb Andrea. Martín també ha declarat que «Ismael i jo ens vam conèixer virtualment parlant i uns mesos després ja ens vam conèixer personalment. És en aquest moment quan van començar a mantenir una bona relació, que va anar a més i a més, fins que va passar el que va passar».

També et pot interessar...