Primer pla de l'actriu Verónica Forqué en un photocall

Una amiga de Verónica Forqué revela el secret de la mort de l'actriu: «Ha sigut ella»

L'actriu podria haver estat víctima de la indústria de l'espectacle

Verónica Forqué, actriu i humorista, va ser una de les persones més importants del món de l'espectacle a Espanya. Sempre va tenir molt bona reputació, però la seva última aventura televisiva li va costar un gran disgust. Va participar a 'MasterChef Celebrity', el concurs culinari de TVE, i els espectadors no es van prendre bé el comportament que va tenir.

Verónica Forqué va rebre atacs bastant durs, i molts periodistes pensen que això la va empènyer a prendre certes decisions. Els experts volen deixar clar que cap programa de televisió és responsable del que ha passat, tot i que sí que hauria de servir per a reflexionar. Fa poc, Silvia Abascal, una de les grans amigues de Verónica, s'ha pronunciat al respecte.

L'actriu tenia una relació molt estreta amb Vero (així li deien els seus amics), i ara ha decidit revelar què va passar. Segons Abascal, Forqué estava travessant una etapa complicada, per això tenia un comportament tan estrany. El públic no ho sabia, i hi ha qui va fer comentaris molt ofensius cap a l'actriu que van contribuir a empitjorar la situació.

Silvia, que també és artista de professió, ha escrit un missatge que ha generat molta polèmica: «Ningú ha matat la Vero, ha sigut ella. Una necessitat de pau i descans que vola respectablement per sobre del nostre dolor». Segons la seva opinió, tothom s'hauria d'haver adonat que Verónica estava malalta quan va concursar a 'MasterChef Celebrity'.

Muntatge fotogràfic dels jutges de 'MasterChef' i Verónica Forqué
Forqué va patir molt quan concursava a 'MasterChef Celebrity' | La Noticia Digital

Era molt amiga de la icònica actriu, per això va adoptar la postura que hauria d'haver tingut el públic: ser tolerant amb els errors televisius. «No cal conèixer-la des de fa gairebé trenta anys, ni ser un professional mèdic per a adonar-se que no estava bé. Jo no entenia com se li permetia continuar al programa en aquelles condicions tan lamentables i evidents».

Verónica Forqué tenia un problema: «Comentaris salvatges»

Silvia Abascal és conscient que Verónica Forqué va voler participar a 'MasterChef', però considera que l'organització no ho hauria d'haver permès. «No entenia per què en edicions anteriors hi va haver comportaments menys qüestionables que van ser penalitzats al moment i per què no en aquesta ocasió. Va haver de ser la Vero qui va deixar el programa per voluntat pròpia», reflexiona l'actriu.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'
Verónica Forqué va rebre crítiques molt dures durant el seu darrer projecte televisiu | TVE

Els comentaris de Silvia coincideixen amb la informació que ha filtrat una persona que va formar part de l'equip del programa culinari. Segons aquesta font, els responsables de 'MasterChef Celebrity' porten els concursants al límit perquè només estan interessats a aconseguir audiència. És possible, doncs, que aquesta obsessió jugués una mala passada a Forqué.

Abascal lamenta haver estat testimoni del linxament que la seva amiga Verónica va patir després de participar al programa de cuina de TVE. «He llegit comentaris salvatges i despietats a les xarxes, i al seu propi mur. M'he aguantat les ganes de respondre'ls, no perquè m'haguessin recomanat no entrar-hi, sinó perquè tenia por que la meva resposta sumés més dolo a la Vero».

Verónica Forqué, al descobert: «Bastant fràgil»

Pablo Carbonell ha concedit una entrevista al programa 'Sábado Deluxe' per a reflexionar sobre la mort de Verónica Forqué. «La gent de la faràndula sol ser bastant fràgil, i qualsevol opinió desfavorable que reben els enfonsa», declara. L'actor tenia molt bona relació amb Forqué i lamenta profundament el final que ha tingut.

Vero, com l'anomenaven els seus éssers estimats, «era una persona molt especial» que no va aconseguir adaptar-se al món real. Tothom que la va conèixer diu que era extremadament sensible i que per això va patir tant. Malauradament, ja no és entre nosaltres, però el seu llegat no desapareixerà mai.