L'amo d'un restaurant acusa Alberto Chicote i 'Pesadilla en la cocina' de falsejar

El programa de 'La Sexta' podria exagerar moltes trames

Alberto Chicote en un acte promocional
El programa de Chicote exagera molt, segons l'amo d'un restaurant | GTRES

El programa d'Alberto Chicote continua buscant nous bars i restaurants que necessitin ajuda per millorar el seu servei. 'Pesadilla en la cocina' és un format que fa molt de temps que està a la televisió, però que ara molts comencen a qüestionar-se.

  

En el passat programa, l'equip de Chicote es va desplaçar fins a Badajoz per a donar una nova imatge a un local. Després de l'emissió del programa, l'amo del local al qual 'Pesadilla en la cocina' va anar, ha parlat i ha explicat quina és la realitat del format de 'La Sexta'. «És tot una mica teatre. La majoria de les coses són mentida, ells han de fer un programa perquè tingui estirada, perquè si surt tot bé no tindria gràcia», va explicar l'hostaler en una entrevista al 'Huffington Post'.

Continuen amb problemes al restaurant

L'amo del bar, Antonio Domínguez, ha explicat que és la cadena qui contacta amb els restaurants i que ell va acceptar, ja que són ells qui s'encarreguen de les despeses. La promesa de la renovació del restaurant no va ser suficient, ja que segons el protagonista «s'han gastat quatre duros» i ho han fet «tot molt malament, és tot un desastre».

Els clients estan pactats pel programa

Domínguez també ha comentat que l'estructura del programa és massa exagerada, ja que des del primer dia es dona a entendre que tot va malament fins i tot abans que Alberto Chicote els doni els seus consells. Respecte a l'actitud dels clients, l'amo del bar diu que «li diuen a la gent el que ha de fer perquè van i mengen gratis».

També et pot interessar...


Comentaris
ani
haber,que los clientes estén pactados es algo normal,entra dentro de las bases del programa,no le veo nada malo,si no sois capaces de llevar un restaurante en condiciones no os quejéis porque los clientes los lleve el programa,eso por un lado,luego que la obra se han gastado 4 duros..que queréis? que se invierta 200 mil euros para que luego sigáis haciendo lo que os de la gana en el restaurante?venga ya..!! cuando contratéis algo,pensad en lo que hacéis..que somos grandecitos ya...
Sant cugat
Nadie hace milagros, yo he tenido un restaurante
Lili
És molt evident que es un muntatge, però és el que la gent vol veure... salseo salseo

envia el comentari