Jose Ortega Cano i Ana María Aldón en un fotoreclam

«No volia viure»: Ana María Aldon recorda el pitjor moment de la seva vida

La dona d'Ortega Cano ho va passar realment malament durant el seu embaràs

Ara que novament s'està posant en dubte la veritable paternitat del seu fill, Ana María Aldón reviu un dels pitjors moments de la seva vida. I és que ja al seu dia va ser molt qüestionada per l'entorn del seu marit, Ortega Cano, i pels mitjans.

La col·laboradora de 'Viva la vida' mai havia tingut contacte amb la premsa, i es topava de cara amb una trista realitat a la qual no sabia com fer front. «Jo no volia viure. El que podia ser el més bonic del món per a una dona, per a mi s'estava convertint en un malson», li ha confessat a Emma García entre llàgrimes.

«A mi em feia por la premsa. Jo he escoltat tantes barbaritats que he pensat: Quin món de bojos! No hi ha sentiments, no hi ha humanitat, no hi ha cor», ha lamentat.

«Jo estava embarassada i em veia amb por. Jo no pensava tenir més fills. Això m'ho va fer passar molt malament», reconeix.

Sembla que la guerra que sosté actualment amb la seva cunyada Conchi li ha passat una gran factura a Ana María, qui ja no tolera que ningú posi en dubte les seves intencions.

De fet, fins i tot hi va haver un moment en què va pensar a tirar la tovallola i acabar amb tot. «Aquest moment de la cadira de rodes, que no he mirat, aquell dia va passar una cosa que podria haver evitat que jo estigués aquí ara mateix».

«Aquell dia jo no volia viure més. El dia del Ramón y Cajal jo sé d'on ve la informació, ximples no som. No vull fer-li mal al meu marit», ha sentenciat, deixant molt clar que sospita dels germans d'Ortega Cano.

Ana María posa fi a la polèmica amb els germans d'Ortega Cano

Ja fa unes setmanes que Aldón assegurava no entendre d'on ve tant menyspreu per part de la seva cunyada. «Jo no tinc cap problema amb els germans d'Ortega Cano. Jo no parlo amb Conchi perquè vaig tornar de 'Supervivientes' i a mi no em va trucar. El dia d'avui segueix sense trucar-me».

I tancava la polèmica al·legant que «en cap moment he dit absolutament res de la família del meu marit. El que dic és bo, no tinc res dolent a dir d'ells».

Per la seva banda, el torero mai ha dubtat d'ella en cap moment. «A mi mai em va demanar una prova de paternitat. Tot això va ser molt fort. Era cada dia i jo no parlava ni deia res».

Lamentablement, quan va tenir al seu fill les coses no van millorar. «Havia d'haver estat un període molt bonic, però van passar moltes coses. El nadó va néixer unes setmanes abans perquè jo no estava bé, vaig estar al cardiòleg», ha explicat.

«Vaig tenir depressió postpart, la meva família lluny... I, a sobre, has de sentir que tu ets l'aprofitada».

D'aquesta forma, deixa molt clar que està força acostumada a les crítiques, però això no impedeix que li facin mal les coses. «Jo m'enervo. Estic intentant en els últims dies ressorgir, però estic escoltant tantes barbaritats que no puc. Tot em molesta».

«Em molesta la quantitat de mentides, no que es dubti, parlant de persones que no són públiques. Això fa una pila de mal», ha recalcat. I també ha aprofitat per carregar contra aquells que l'ataquen.

«Jo això ho tenia gairebé superat. Parlaven així quan jo estava embarassada, cada dia. Jo no podia veure la televisió. Ningú m'ha demanat disculpes».

L'embaràs va ser molt dur per a Ana María «per tot el que m'envoltava, la situació a casa, el tema del meu marit, els comentaris...». Això, sumat al fet que la va agafar completament desprevinguda. «Era grandeta, estic molt contenta amb el meu fill, però aquells moments van ser molt durs. Vaig anar al metge per un mal de ronyons».

«Quan vaig arribar a l'hospital jo volia que em donessin un antibiòtic. Al meu marit li ho va dir el doctor perquè no podia articular paraula. Ell va cridar d'alegria», ha revelat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.