Ana Obregón, emocionada en tornar a la TV per primer cop després de perdre el seu fill Àlex

L'actriu ha confessat com s'ha sentit després de tornar a la petita pantalla

Primer pla d'Ana Obregón amb mascareta negra
Ana Obregón reapareix i confessa com s'ha sentit després de tornar a trepitjar un plató | GTRES

Durant anys, Ana Obregrón s'ha convertit en portada de diverses revistes i era tota una habitual dels platós de televisió. No obstant això, des que el 13 de maig passat va perdre el seu únic fill, Àlex Lequio, les aparicions televisives de la biòloga ha estat pràcticament nul·les. Ara, sis mesos després de la mort del seu fill, Ana Obregón ha volgut sincerar-se amb els seus fans, a través de les seves xarxes socials, on ha revelat què ha suposat per a ella tornar a un plató de televisió, després de la mort del fill, que va tenir amb Alessandro Lequio.

La primera vegada d'Obregón en un plató després de la mort del seu fill

Visiblement nerviosa, i molt emocionada per l'afecte rebut en els últims mesos, Ana Obregón se sincerava i confessava, a través de les seves xarxes socials, que el seu «primer dia de gravació en gairebé un any per a la promoció de les campanades vaig creure que seria difícil sortir de casa, somriure, canviar el dol per un meravellós vestit i joies, maquillar-me, tornar a la meva professió i a la vida». Malgrat tot, l'actriu defensava que se sentia amb moltes ganes i ànim. «Però tu, el meu Aless, em vas donar forces i llum... amb el teu amor que travessa l'infinit», escrivia.

[Instagram] CIGoHEyDxRc [/ instagram]

El cert és que des que ha sortit a la llum que Ana Obregón acompanyaria Anne Igartiburu per donar les campanades a TVE, eren molts els que esperaven unes paraules per part de la que va ser protagonista d''Ana y los siete'. I així ho ha fet. L'actriu també ha volgut explicar que el motiu pel qual ha acceptat presentar les campanades en aquest any tan negre per a ella ha estat el seu fill. En concret, Obregón ha defensat que sempre ha intentat sobreportar la mort del seu fill de la millor manera possible, ja que pensava que el seu patiment no era comparable a què havia patit el seu fill en els dos últims anys de vida.

«Vaig pensar en tots els que lluiten contra el càncer, la covid, malalties terminals, etc... i em va semblar que no tenia cap mèrit. El mèrit és d'ells», confessava a través de les seves xarxes socials. A més, Ana Obregón també ha volgut donar les gràcies a la seva companya «per la seva calidesa i sensibilitat» a l'hora de tractar amb ella durant el seu primer dia de gravació per a l'emissió de les Campanades.


Comentaris

envia el comentari