Ana Rosa, obligada a demanar perdó després d'una greu acusació: «S'ha de reconèixer»

La presentadora ha hagut de reconèixer l'error comès en el seu programa

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa, obligada a demanar perdó després d'una greu acusació: «S'ha de reconèixer» | Telecinco

Ana Rosa Quintana és una veterana periodista acostumada a rectificar quan s'equivoca. Ja han estat moltes les vegades en les quals la presentadora ha demanat disculpes davant informacions errònies que ha oferit en el seu programa.

En aquesta última ocasió, la conductora de Telecinco ha hagut de rectificar públicament després de ser acusada de manipular informació sobre el coronavirus en el seu espai matutí.

Les imatges falses d''El programa d'Ana Rosa' sobre la pandèmia

Concretament, el greu error es va produir en explicar una informació de la pandèmia al nostre país amb un vídeo de fons en el qual es podien veure centres hospitalaris a la Xina, i no a Espanya com assegurava la notícia.

Molts usuaris de les xarxes socials van alertar immediatament sobre aquesta falta de veracitat dels vídeos, en els quals es podien apreciar clarament cartells i noms en xinès.

Ana Rosa demana perdó 

Ràpidament, Ana Rosa Quintana va ser acusada de manipulació informativa, per la qual cosa va haver de sincerar-se i reconèixer l'error del programa. «Perquè quedi ben clar, que ha estat un petit error. Caldria explicar com es funciona, perquè tens moltes imatges que utilitzes per a il·lustrar i aquestes imatges potser eren per a il·lustrar la vacuna a la Xina. Se'ns ha colat, i cal reconèixer-ho i dir-ho», ha explicat la conductora.

Ana Rosa Quintana ha volgut deixar clar que es tracta d'un error fruit de la rapidesa amb la qual es treballa, i no una decisió deliberada per a mostrar la realitat de la pandèmia amb major gravetat.

«Demanem disculpes als hospitals de Madrid per aquestes tres imatges. No eren hospitals de Madrid» ha conclòs la periodista en ple directe.


Comentaris

envia el comentari