Ana Rosa, forçada a fer festa: «La situació a casa s'ha complicat»

La presentadora ha de complir amb els 10 dies d'aïllament per haver estat en contacte amb un positiu de Covid-19

Fa diversos dies que Ana Rosa Quintana presenta 'El programa de Ana Rosa' des de casa perquè ha de complir amb els 10 dies d'aïllament per haver estat en contacte amb un cas positiu de Covid-19. Fins al moment, la presentadora no ha tingut cap inconvenient en presentar des de casa i fins i tot ens ha ensenyat diverses habitacions. Ara bé, Ana Rosa ha confessat que no podrà continuar presentant el programa perquè ja no està sola a casa.

Els primers dies en què va presentar el programa des de casa, la periodista va establir el seu saló com a centre d'operacions. Aquest dilluns, però, ens ha sorprès canviant la localització; Ana Rosa Quintana s'ha traslladat a una altra sala que sembla ser el seu despatx, amb bones vistes al jardí i un mural que ha cridat molt l'atenció.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana Rosa Quintana tornarà a plató dilluns vinent

Després de diverses hores de programa, Ana Rosa s'ha acomiadat de l'audiència fins dilluns vinent, assegurant que no podrà presentar durant la resta de la setmana perquè «la situació a casa s'ha complicat, estan els nens».

Efectivament, els fills d'Ana Rosa Quintana ja estan gaudint de les seves vacances de Setmana Santa i, per tant, la presentadora s'ha vist obligada a avançar les seves vacances. És per aquest motiu que hem pogut veure com la presentadora s'ha tancat al seu despatx, però no ha estat suficient perquè és conscient que no podrà treballar tranquil·la.  

Afortunadament, no seran molts dies, ja que dijous i divendres no hi ha programa amb motiu de Dijous Sant i Divendres Sant. A més, és molt probable que dilluns pugui presentar des de plató i tot torni a la normalitat. 

Vacances avançades per Setmana Santa

Ana Rosa Quintana ha explicat el que està suposant per a ella aquesta quarantena obligatòria. La presentadora admet que està desitjant tornar a la normalitat i que aquests dies a casa se li estan fent costa amunt, especialment perquè Espanya està tenint un clima bastant favorable, amb temperatures molt agradables i dies assolellats que conviden a sortir a fer passejades.

Per sort, la presentadora té un jardí en el qual pot prendre l'aire i, a més, està trobant temps per a altres coses: «Estic fenomenal, engreixant. Imagina't, per Setmana Santa i sense poder sortir de casa. Ja he provat les llesques amb ou», ha fet broma, afegint: «Permeteu-me que em reincorpori dilluns perquè ara m'he de posar a fer llesques amb ou».

Fins dilluns vinent, la presentadora podrà gaudir dels seus fills, que s'encarregaran de mantenir ocupada a la seva mare i evitar que s'avorreixi durant Setmana Santa. 


Comentaris

envia el comentari