Ana Rosa Quintana fa callar a Santiago Abascal amb la seva defensa de Sánchez

El líder de la formació d'ultradreta va afirmar que el president de l'executiu espanyol era «il·legal i il·legítim»

Ana Rosa Quintana fa callar a Santiago Abascal amb la seva defensa de Sánchez | Telecinco

Ana Rosa Quintana surt en defensa de Pedro Sánchez per defensar-lo dels atacs de Santiago Abascal. Encara que a priori pugui semblar una afirmació una mica sorprenent, el cert és que és una escena que s'ha viscut en rigorós directe al plató d''El programa de Ana Rosa', i que ha deixat al líder de VOX amb un pam de nas.

Abascal visita 'El programa de Ana Rosa'

Tot plegat ha tingut lloc en el marc de la visita d'Abascal al programa presentat per Quintana, i on estava previst que el líder de la formació verda analitzés la política actual en general i les manifestacions dels agricultors espanyols en particular.

I és que, en aquest sentit, alguns mitjans de comunicació havien fet patent que diversos militants de VOX havien estat expulsats de les protestes. Una informació que el mateix Abascal ha desmentit: «Els titulars eren mentida, deien que ens havien expulsat i això és fals. Vam estar fins al final».

Aprofitant l'ocasió, el líder del partit d'ultradreta s'ha queixat del tracte rebut per part de la premsa, afirmant que «ens hem sentit tractats de manera molt hostil». Davant d'aquesta afirmació, Ana Rosa ha fet patent que «tenen una relació d'amor-odi amb els mitjans, no?».

«I vostès, els periodistes, també tenen una relació d'amor-odi amb nosaltres?», etzibava Abascal de manera contundent. Ana Rosa, ben tranquil·la, li responia que «jo no. Miri on està assegut».

Tensió per les paraules d'Abascal sobre Sánchez

Però la tensió ha esclatat quan la presentadora ha volgut conèixer l'opinió del líder de VOX respecte a la reunió que van mantenir ahir Pedro Sánchez i el President de la GeneralitatQuim Torra. L'opinió d'Abascal és la següent: «És la reunió d'un president il·legítim amb un d'il·legal».

Aquestes paraules, però, no han agradat gens a Ana Rosa, que ha reaccionat ràpidament fent patent que «com ha de ser il·legítim Pedro Sánchez que ha estat escollit al Parlament?». El líder de VOX, però, considera que «mentir als espanyols no és legítim. Dir que no pactaria amb comunistes i independentistes i després fer-ho no és legítim».

Però la presentadora de 'El programa de Ana Rosa' no estava disposada a donar-li treva. «És legal i legítim», va concloure.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari