Ana Rosa Quintana es carrega un dels seus col·laboradors després d'un mes convuls

La presentadora de Telecinco s'ha cansat d'un dels seus tertulians més polèmics

Ana Rosa Quintana ha pres una decisió respecte a un dels seus col·laboradors més polèmics, Juan Carlos Monedero. El fundador de Podemos ja no tornarà a ser tertulià dels programes d'Ana Rosa Quintana o Joaquín Prat ( 'Quatro al día'). Les picabaralles constants entre els presentadors de Mediaset i el controvertit militant del partit lila han provocat que es deixi de comptar amb ell per a les taules de debat de tots dos programes.

Ha estat el mateix Juan Carlos Monedero qui s'ha dirigit als seus seguidors de Twitter per a explicar, mitjançant un vídeo, que el fet que l'hagin acomiadat s'ha produït a causa de les enormes diferències ideològiques entre la productora d'aquests espais televisius i el cofundador de Podemos. Monedero no ha volgut entrar en gaires detalls sobre els motius del seu cessament de col·laboració i s'ha limitat a comunicar que deixa de formar part dels tertulians de 'El programa de Ana Rosa' i de 'Cuatro al día', i afirma que «és evident que la línia editorial de la productora ens ha allunyat, especialment amb les eleccions del 4-M».

El flasca de Monedero a 'El programa de Ana Rosa' i 'Cuatro al día'

Al seu torn, Juan Carlos Monedero ha estat molt crític amb els grans mitjans de comunicació espanyols, i encara que sempre ha tingut llibertat per a llançar els seus missatges polítics i ideològics, ha confessat que no està d'acord amb «els desequilibris ideològics dels mitjans», i opina que «les grans cadenes han de tenir cura de la seva neutralitat i la seva pluralitat».

Per tant, el major desig del fundador de Podemos és que «en tots dos programes es trobi aquest equilibri i que la incorporació de nous col·laboradors ajudi», ha llançat un dels seus mítics al·legats en un vídeo que ha gravat a casa seva.

A més, el ja ex tertulià de Mediaset ha incidit en un aspecte que hauria de ser habitual quan un col·laborador parla als mitjans de comunicació, tot i que tristament la realitat no és així. Afirma que s'espera que arribi el dia que «ningú que menteixi pugui estar en una tertúlia, igual que ningú que hagi utilitzat la política per fer trampes, ni ningú que es presenti com a periodista i en realitat sigui un agent, sense gaires escrúpols, al servei d'interessos mesquins», ha denunciat l'amic de Pablo Iglesias.

L'últim xoc de Monedero amb Mediaset

Han estat anys de moltes polèmiques entre el tertulià i Ana Rosa, Joaquín Prat i diversos dels col·laboradors que tenen tots dos programes. Fa escasses setmanes, Joaquín Prat va xocar diverses topades amb el fundador de Podemos després de posar en dubte el vot dels madrilenys a les eleccions del 4-M.

«Com a polític o expolític no pots posar en qüestió el criteri de la gent a l'hora de votar», va protestar el presentador de 'Cuatro al día'. «A mi no em passava, posar en qüestió els espectadors o la voluntat de l'audiència, ni la voluntat majoritària ni la minoritària», va prosseguir Prat.

La resposta de Monedero va fer que Prat s'enfadés molt, i va al·legar que ell no s'ha d'adaptar a cap polític, sinó que vol canviar les coses, però el presentador de Cuatro li va respondre que el que de veritat han de fer avui en dia els polítics és «donar solucions, que per això us paguen». A més, al llarg de tot aquest temps Monedero ha tingut diverses picabaralles amb Ana Rosa Quintana i el periodista Eduardo Inda, cosa que finalment ha provocat que el despatxin del grup de comunicació 'Mediaset'.


Comentaris

envia el comentari