Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.

Ana Rosa Quintana descobreix que el seu amic especial ja ha pres una decisió

Ana Rosa Quintana s'ha quedat en xoc

Ana Rosa Quintana fa setmanes que està desapareguda, però fa uns dies va anunciar una cosa que va deixar tothom de pedra: la seva tornada. Encara no hi ha data exacta, però la presentadora compta amb el suport de tots els seus companys de programa, que considera molt especials.

Amb ells té una gran complicitat. Tant, que un li ha confessat l'última determinació que ha pres. La reacció d'Ana Rosa Quintana no ha trigat a fer-se saber…

Ana Rosa Quintana, la confident dels seus companys

Va ser a finals de novembre quan la presentadora dels matins de Telecinco va deixar l'audiència de pedra. Havia d'anar-se'n durant un temps de la televisió per enfrontar-se a una de les seves batalles més grans: el càncer.

«M'han detectat un carcinoma en una mama, sortosament està localitzat, no hi ha metàstasi. Però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató, d'aquests companys, que també són la meva família».

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera
Ana Rosa va anunciar en directe que patia càncer   | Mediaset

En aquell moment, desapareixia del plató per deixar lloc als seus companys de programa, Joaquín Prat i Patricia Pardo. En qüestió de segons, les xarxes s'inundaven de missatges d'ànim i la periodista els agraïa tots.

Però el temps passa i Ana Rosa Quintana pot cridar els quatre vents que ho està superant. Tres mesos després d'aquell anunci, tot apunta que la presentadora de 'El programa de Ana Rosa' és molt a prop de guanyar la batalla.

Ja fa la seva vida normal i ha recuperat algunes de les seves aficions passades com anar a una correguda de bous. Gràcies al suport dels seus companys, Ana Rosa està cada dia més a prop d'aparèixer de nou a les pantalles.

Això sí, la periodista reconeix que, sense el suport d'alguns dels seus amics de professió, no hauria tingut tanta força per seguir. I en aquesta llista s'inclou Joaquín Prat.

El seu company i amic confident hi ha estat en tot moment. I és precisament ell qui, en una ostentació de sinceritat, li ha explicat a Ana Rosa l'última determinació que ha pres.

Ana Rosa Quintana, contenta amb allò que li han dit

Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat fa anys que treballen per a la cadena, al programa. Entre ells, la complicitat és màxima i les dades d'audiència ho demostren. Tot i això, les últimes setmanes han estat crucials per a Joaquín, que s'ha debatut entre un camí o un altre

Parlem de la seva feina a la televisió, que ha perillat per moments. El madrileny fa anys que treballa per a la cadena, concretament des del 2009. Però les seves ganes de canviar de registre gairebé li fan canviar el rumb de la seva vida.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat allarga el seu contracte amb Mediaset   | Mediaset

Ana Rosa Quintana pot respirar tranquil·la perquè, finalment, Joaquín Prat es queda a Telecinco. Així ho ha explicat el madrileny a la presentadora. El que significa que estarà molt més temps als comandaments de la secció del cor de 'El programa de Ana Rosa'.

Segons ha informat la mateixa cadena, un dels presentadors estrella de Mediaset ha signat una prolongació del contracte.

Joaquín Prat, un boig per la feina

No hi ha dubte que una de les figures clau de Telecinco és Joaquín Prat. I no només perquè porti anys al capdavant, juntament amb Ana Rosa, d'un dels programes més importants de la cadena.

Ho és perquè ja fa uns mesos va acceptar ser el presentador de 'Cuatro al dia'. Un dels programes d'actualitat política i social més importants de la cadena.