Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana ja no se n'amaga: es tractava d'una mort esperada

Ana Rosa Quintana té un dels millors equips professionals de televisió

Ana Rosa Quintana es caracteritza per ser molt exhaustiva i detallista amb els casos que toca. Forma part de l'equip de direcció del seu programa seleccionar molt bé els temes per omplir les més de cinc hores de directe.

Quan s'opta per un tema, del qual a més, cada dia se'n coneixen noves dades, Ana Rosa li fa un seguiment constant. El seu equip de bons periodistes treballa intensament per oferir cada dia les novetats a l'audiència.

Això es tradueix, sovint, en forma de continguts exclusius i més quan es tracta d'investigacions policials en marxa. És el cas del presumpte assassinat de la tieta política de l'actor Luis Lorenzo.

El cas ha escandalitzat l'opinió pública i horroritza per la fredor. Sempre amb el «presumpte» davant, ja que encara s'està investigant, Luis i la seva dona, Arancha Palomino estan acusats de l'assassinat de la tieta d'ella, Isabel.

Tots dos han defensat la seva innocència i les indagacions policials ara se centren en els últims dies de la dona, que va morir a casa de la parella, suposadament enverinada.

Ana Rosa Quintana aconsegueix uns àudios aclaridors sobre el cas

Les versions de Luis Lorenzo i Arancha Palomino són força contradictòries amb les de la resta de la família d'Isabel. També s'aprecien contradiccions entre diversos detalls del cas i el que diuen els presumptes homicides. Ara s'està prenent declaració a totes les persones vinculades directament o indirectament amb el cas.

Per exemple, s'està parlant amb els metges que van atendre la víctima durant els últims mesos o amb els notaris als quals es va acudir per canviar el testament. També els cuidadors i persones que van tenir relació amb Isabel abans que morís.

Fotomuntatge de Luis Lorenzo i la seva dona Arancha Palomino arribant als jutjats
Ana Rosa Quintana està seguint la informació sobre Luis Lorenzo i Arancha Palomino | Europa Press

Ana Rosa Quintana ha revelat els àudios de la trucada de Luis Lorenzo als serveis del SUMA per notificar la mort d'Isabel. Es va produir quatre hores després que ella morís. Segons es pot escoltar, l'actor afirma que sí a la pregunta de si es tractava d'una mort esperada pels familiars.

Segons Luis, Isabel comptava amb una cuidadora que s'ocupava d'ella les 24 hores del dia. Afirma que «el diagnòstic era molt dolent, ja que tenia demència de cossos de Lewi, ja en fase terminal».

L'intèrpret de LQSA va assegurar al tècnic del SUMA que un neuròleg havia donat molt poc temps de vida a la dona. No obstant això, no estava en cures pal·liatives i poc temps abans, la salut d'Isabel era bona segons consta en altres informes mèdics.

La Guàrdia Civil està analitzant el contingut de diversos flascons amb líquid que es van trobar a casa de Lorenzo i de Palomino. Hi ha moltes contradiccions a la llista de medicaments que suposadament va donar Arancha a la cuidadora perquè se'ls administrés a Isabel.

Les proves que El programa de Ana Rosa ja està estudiant

Un altre dels documents més impactants que s'han sentit són els de la discussió que hi va haver al funeral entre membres de la família. Suposadament, Luis Lorenzo i la seva dona van intentar enterrar clandestinament la tia Isabel, sense avisar la resta de la família, cosa que ells neguen rotundament.

Els col·laboradors d'Ana Rosa Quintana asseguren que «tot pot ser fruit de l'avarícia econòmica de Luis i Arancha». Detallen transferències de diners per valor d'11.000 euros i 22.000 euros des dels comptes de la tieta Isabel als d'Arantxa.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa' amb l'estatueta de la Virgen del Remolino que li han regalat
L'equip d'Ana Rosa cobreix la investigació del presumpte assassinat | Mediaset

També s'ha autoritzat una tercera autòpsia al cadàver de la víctima. Segons sembla, hi ha indicis d'un còctel de fàrmacs antipsicòtics «poc freqüent» al cos d'Isabel.