Ana Rosa Quintana, sobre Quim Torra: «És l'ombra de Puigdemont»

La presentadora ha llançat aquest dard enverinat al President de la Generalitat en veure que, quan ha arribat al jutjat, no hi havia tanta gent com en anteriors ocasions

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana, sobre Quim Torra: «La gent no va a veure'l perquè és una ombra» | CatalunyaDiari.cat

Que a Ana Rosa Quintana no li agrada gens tot allò que guarda relació amb l'independentisme ho sap tothom. Sempre que pot, la presentadora articula els seus programes al voltant de la causa secessionista, i aprofita l'ocasió per a intentar desacreditar el moviment. Avui, amb la declaració de Torra davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya arran la polèmica dels llaços grocs, Quintana tenia el motiu perfecte per arremetre, novament, contra les forces independentistes.

El col·laborador Jorge Bustos creu que «Torra ja no mobilitza els seus»

En aquesta ocasió, l'objecte de crítica ha estat ni més ni menys que el President de la Generalitat. I és que la reportera del programa que s'encarregava de cobrir l'entrada del president al TSJC ha explicat que la quantitat de gent que s'ha personat allà per donar suport al president era menor que en anteriors ocasions.

«Jo ho veig folklòric això», expressava Ana Rosa Quintana. Per la seva banda, el col·laborador Jorge Bustos assegurava que «fa uns mesos, els fets haurien provocat una mobilització més gran». Però el tertulià no s'ha quedat aquí, i ha afirmat, contundent, que «Torra ja no mobilitza els seus».

Quintana: «Torra és l'ombra de Puigdemont»

Aleshores, Quintana ha volgut fer una reflexió sobre per què la massa d'assistents era menor. La conclusió a la qual ha arribat ha estat la següent: «La gent ja està cansada de Torra. Torra no existeix, és una ombra, l'ombra de Puigdemont. I la gent ja no va a veure ombres».

Com no podia ser d'altra manera, el comentari ha entusiasmat a la resta de presents, que s'han encarregat de fer-ho notar. Un exemple d'això són les paraules de Bustos, que considerava que Quintana havia estat «impecable. No puc afegir res»

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari