Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.

Ana Rosa Quintana revela els crits durant el funeral

Ana Rosa Quintana ha donat a conèixer la discussió en un enterrament de la qual s'està parlant molt

Ana Rosa Quintana es troba ara gaudint de les vacances i recarregant-se d'energia per tornar a televisió el pròxim mes de setembre. En absència d'Ana Rosa Quintana, són els seus companys els que estan abordant temes d'actualitat, com l'assassinat en què està implicat Luis Lorenzo. A les últimes hores s'han revelat els crits que van tenir lloc durant l'enterrament de la víctima.

A El programa d'AR Ana Rosa ha pogut mostrar una informació tan complicada, que deixa en evidència els conflictes entre la família d'Arancha Palomino.

Ana Rosa Quintana dona l'última hora del cas

Ana Rosa Quintana estarà seguint des de casa el delicte del qual han estat acusats tant Lorenzo com Arancha. En concret, van ser detinguts i ara estan sent investigats per presumptament haver posat fi a la vida de la tieta d'ella, Isabel. És més, d'haver aconseguit el seu propòsit mitjançant enverinament, després de descobrir-se al cos de la senyora altes concentracions de metalls pesants.

Fotomuntatge de Luis Lorenzo i la seva dona Arancha Palomino arribant als jutjats
Ana Rosa Quintana ha donat l'última informació sobre el cas en què està implicat Luis Lorenzo i la seva dona. | Europa Press
 

A l'espai matinal de Telecinco s'ha aconseguit parlar amb l'acusada i s'han anat donant les darreres dades revelades de la investigació. I avui s'ha fet un pas més. S'han emès els àudios que deixen de manifest la tensió familiar que es va viure en aquell moment.

En aquests se sent el matrimoni enfrontar-se als germans i nebots d'Isabel, que van alertar que la seva mort havia de ser investigada. Van denunciar que la parella, amb qui la citada se n'havia anat a viure a Madrid, havia impedit que mantinguessin el contacte amb ella.

Ana Rosa Quintana, estupefacta davant allò que s'ha sentit

Ana Rosa Quintana s'ha quedat estupefacta en sentir els arxius enregistrats a l'església el dia de la missa. En el primer, un familiar de l'anciana crida entre sanglots: «Assassins! No ens vau deixar parlar amb ella». Una acusació que Luis respon amb absoluta tranquil·litat: «Aquest número què és? M'agrediràs?».

I és en aquest punt quan Arancha intervé per dir: «No volia parlar amb tu». Una dona que després parla públicament en record de la seva tia: «Ha estat tot un exemple al més ampli espectre de la paraula». Però la seva intervenció la para una de les tietes, que exposa: «Deixa de llegir mentides, que vaig parlar amb la meva germana el dia de l'aniversari i ella volia venir a Astúries».

«Tenia moltes ganes de tornar a casa seva. No menteixis, no menteixis, no menteixis».

Luis Lorenzo somrient
Ana Rosa Quintana ha emès els àudios en què Luis i la seva dona s'enfronten a altres familiars de la víctima. | CatalunyaDiari
 

El conflicte no s'acaba aquí, arriba fins al cementiri. Allà, la família torna a retreure als investigats el que han fet amb la dona. I Lorenzo, amb tota tranquil·litat, diu: «Té res més a afegir senyora?».

Davant d'aquesta pregunta, la dona li deixa anar: «Que respecteu, que vosaltres aquí no pinteu res». Fins i tot altres éssers estimats d'Isabel tornen a titllar Arancha i el seu marit d'assassins. Un comentari davant del qual acusada indica: «Això ho direu a un jutjat».

«Parlareu on toca, amb tots els testimonis que tinc. No volia parlar amb vosaltres. Jo aquí no parlaré res més».

A això afegeix: «La vaig cuidar, ho vaig fer tot per ella». Però el clan els torna a retreure que no es poguessin comunicar amb la víctima: «No volia parlar amb ningú? Amb cap dels seus tres germans?».

Una situació que finalment fa que l'actor amb fredor pronunciï: «Procediment penal per injúries i calúmnies. Esteu imputats tots. Esteu tots denunciats, sort».