Primer plano del personaje

El dia en què Ana Rosa Quintana es va divorciar del seu marit amb un fill d'1 any

El complicat moment personal d'Ana Rosa Quintana després de separar-se d'Alfonso Rojo

Ana Rosa Quintana s'ha guanyat una trajectòria al món del periodisme des que era molt jove. La seva carrera és coneguda, encara que molts no saben que va separar del periodista Alfonso Rojo quan el seu primer fill tenia només 1 any.

Després de cursar els seus estudis de Periodisme, finalitzats l'any 1980 a la Computense de Madrid, ha estat molts anys lligada als mitjans de comunicació. La seva bona feina la va portar a conèixer Luis Ángel de la Viuda, director en aquell moment de Ràdio Nacional Espanyola, que li va obrir camí començant com a becària.

Després va estar a Radio Intercontinental, on va treballar de punxadiscos. El 1982, va treballar a la Televisión Pública dirigint l'edició nocturna dels informatius.

 

Un any més tard, va rebre una oferta per ser corresponsal de la COPE a Nova York amb el seu ara exmarit i amb qui té un fill en comú, Alfonso Rojo.

Ana Rosa es va separar del seu marit un any després de néixer Álvaro, el seu primer fill

La seva vida personal va afectar la seva feina quan el 1987 es va separar del periodista i va tornar a Madrid. Allà, va continuar treballant a Radiocadena Espanyola amb 'Las tardes de RCE', Radio 80 i com a redactora de cap d'informatius d'Antena 3 Radio.

Ana Rosa Quintana va ser la directora de diversos programes com 'Viva la tarde' o 'Asignatura pendiente', espai que també va conduir a finals dels anys 80. El 1994 va ser tertuliana a 'De viva voz'.

Foto de la parella
Ana Rosa Quintana es va separar d'Alfonso Rojo quan el seu fill Álvaro tenia 1 any | Cedida
 

Aleshores, Ana Rosa va decidir tornar a la televisió amb la primera aparició a Telecinco. Es tractava de 'Veredicto', un programa sobre lleis que només va estar un any a la graella. Després, va estar a 'Nunca es tarde' de Mediaset fins que va marxar a Antena 3

El 1997 va presentar 'Sinceramente Ana Rosa Quintana', un 'talk show' que li va atorngar un gran èxit i notorietat. Encara en va guanyar més amb l'impacte mediàtic que va tenir 'Extra Rosa', on va compartir plató amb Rosa Villacastín.

 

Amb 'Sabor a ti' va continuar rebent bones dades d'audiència. Així les coses, l'espai va durar un estiu i va continuar a la programació sis anys més.

El 2005 es va casar amb el seu actual marit, Juan Muñoz, i va tornar a Mediaset. Ana Rosa va estrenar 'El Programa de Ana Rosa', un espai que triomfa avui dia a Telecinco amb gairebé cinc hores en directe. El programa tracta l'actualitat política, econòmica i social del país i pel qual va aconseguir un Ondas el 2015.

Primer pla de la parella
Ana Rosa Quintana es va casar amb Juan Muñoz l'any 2005 i tenen dos fills |GTRES
 

Més tard, es va posar al capdavant de 'Mujeres al Poder', programa que va presentar fa dos anys i on parlava sobre històries de dones lluitadores. Així, va aconseguir fer un gir en el seu perfil i canviar la mala imatge que havia donat quan havia tocat temes d'aquesta mena anteriorment.

Després d'anunciar el càncer, Ana Rosa es prendrà un temps indefinit fora de la tele

Ana Rosa sempre s'ha mullat en temes controvertits. No té problema a criticar els governants d'aquest país i, de vegades, els seus col·laboradors són força polèmics. 

A més, com a empresària, la periodista ha portat algunes societats encarregades de diversos sectors com l'immobiliari o serveis financers. També de comerç a l'engròs de te, espècies, cafè i cacau o de la comunicació.

Després d'anunciar que té càncer, Ana Rosa es prendrà un temps indefinit de descans per tornar amb força quan s'hagi recuperat. Després de 40 anys al focus mediàtic, la periodista continua amb l'objectiu d'acabar una temporada més i d'afrontar-ne una de nova amb les il·lusions renovades.

El vídeo del dia: