Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Anabel Pantoja, es trenca directe: abandona 'Sálvame' en saber-se les seves mentides

Anabel Pantoja ha marxat en ple directe després d'indignar-se

La ruptura entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez continua generant enrenou poques hores després que el tema esclatés als plats de Telecinco.

La sonada separació de la sevillana i el canari continua emplenant minuts als platós de 'Mediaset' i ahir a la tarda, 'Sálvame Lemon Tea' va començar parlant-ne.

Exactament, María Patiño va relatar amb tot luxe de detall la versió d'Omar sobre la seva mediàtica ruptura. I és que, segons sembla, la periodista ha parlat amb l'entorn del jove i va oferir una informació que no va agradar gens a la neboda d'Isabel Pantoja.

La ruptura d'Anabel Pantoja i Omar segueix acaparant titulars

Dilluns a la tarda, Anabel Pantoja es va obrir en canal per explicar que ja no està amb el 'Negro', i que la seva crisi matrimonial fins i tot venia arran de casar-se. 

A més a més, Pantoja va confessar aquella mateixa tarda que s'havia assegut amb el seu actual marit per parlar de la seva situació sentimental.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Anabel Pantoja i Omar el dia del casament | GTRES

De fet, va ser la mateixa Anabel qui tenia clar que no volia seguir amb l'exsupervivent. I segons ella, van parlar cara a cara amb per confessar-li que el temps que s'havien donat feia unes setmanes seria definitiu.

Després d'escoltar la versió de la sevillana, ahir, però, va sortir a la llum l'altra cara de la història. I no és cap altra que la realitat del canari, que estaria al·lucinant amb el discurs ofert per la cosina de Kiko Rivera a 'Sálvame'.

María Patiño desmunta el discurs d'Anabel Pantoja

«A totes les ruptures hi ha dues percepcions, que no són dues versions. En primer lloc, segons m'explica l'entorn d'Omar, ahir, després de la declaració de la ruptura d'Anabel i el 'Negro', passa una cosa. Ell pren consciència que la ruptura és definitiva a través de la televisió», començava Patiño.

Imatge d'Anabel Pantoja trencada de dolor a Sálvame
Anabel Pantoja ha estat retratada per l'entorn d'Omar | Telecinco

«Ell estava amb vaivens emocionals, però quan pren consciència que això és definitiu és ahir mateix», confessava la periodista gallega.

«La segona 'llimona' és la següent. Anabel va explicar ahir que ella es va encarregar de tot respecte al casament i que se'l va posar a l'esquena. Omar considera que ha estat molt ingrata en no dir que a la part més dura del casament, els que van estar al peu del canó van ser ell i els seus amics», continuava.

Anabel Pantoja abandona 'Sálvame' i se'n va en ple directe

«Ell sent que Anabel no li ha donat prou mèrit» al que va fer al casament celebrat a l'illa de La Graciosa l'1 d'octubre passat.

«Quan Anabel Pantoja i Omar es casen, al cap de dos dies, Anabel puja a 'Instagram Stories' algunes imatges d'ella amb afonia. Ell diu que passa alguna cosa en què li donen fet, li transmeten després d'haver estat un fet», explicava la periodista.

«A Omar el sorprèn la fredor d'Anabel davant aquesta situació, però és cert que ell reacciona i decideix donar-li suport», continuava Patiño.

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de Sálvame mentre anuncia la seva ruptura amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja se n'ha anat de 'Sálvame' en ple directe| Telecinco

«Anabel Pantoja explica que el dia 31 de desembre se'n va de festa amb uns amics que van a les Canàries a visitar-la. Ho puja a les xarxes, parla d'una 'baralleta' i assumeix que se'n va anar amb els seus amics. Però si va ser una 'baralleta', 'per què em vas deixar sol a casa meva i te'n vas anar a divertir-te amb els teus amics?'», desvelaven les paraules d'Omar.

Unes paraules i informacions que no van semblar-li gens bé a la 'influencer', la qual immediatament decidia aixecar-se de la cadira a la sala VIP i abandonar el programa vespertí de Telecinco.