Primer pla de la concursant de La isla de las tentaciones, Andrea Gasca

Andrea, enfonsada a 'La isla de las tentaciones' perquè encara li agrada Óscar

Els dos han tornat al programa amb una relació entre ells que encara no està tancada

Andrea i Óscar han tornat a 'La isla de las tentaciones' com a temptadors de la segona edició. Ningú els esperava, però el que no esperàvem és que entre ells existís una relació intermitent però que es va allargar fins un mes abans que s'iniciés l'enregistrament del programa. Pel que sembla, Óscar ja ha superat aquesta relació i es troba ja centrat en Mayka, la concursant que va entrar amb nòvio però que ja ha caigut rendida als encants del jove.

Per la seva banda, Andrea també va entrar molt fort i semblava que s'havia de menjar el món, però quelcom ha ocorregut en ella que ha acabat enfonsant-se i sincerant-se amb els seus companys de vil·la. Andrea contava entre llàgrimes que ha entrat al programa estant encara enamorada d'Óscar i amb sentiments oposats cap a la seva persona. Això no ha acabat aquí, i també ha explicat el motiu pel qual la relació es va acabar.

Óscar li deia a Andrea que solament la volia com a amiga però segons ella, aquest li enviava pistes errònies i que no es corresponien amb la realitat. Ell quedava amb altres noies i es molestava si Andrea li demanava explicacions, però quan era a l'inrevés, Óscar es cabrejava i deixava de parlar-li. A més, l'amistat que tenien era molt estreta, tant, que parlaven cada dia a tota hora i feien videotrucades de manera molt recurrent.

Andrea està molt a prop de Cristian

Tot i que Óscar ha avançat molt amb Mayka, Andrea també està movent fitxa amb Cristian. Una jugada que hauria funcionat i que segons sembla, ha acabat donant els seus fruits, perquè són moltes les fotos que existeixen d'Andrea i Cristian ja fora del concurs, una dada que vindria a confirmar que entre ells ha triomfat l'amor.