Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro emmudeix: Ana Rosa Quintana parla sobre ella en directe

Andrea Janeiro ha vist com Ana Rosa Quintana s'ha referit a ella en relació amb la seva situació familiar

Quan  va complir la majoria d'edat, Andrea Janeiro va deixar ben clar que volia tenir una vida allunyada dels mitjans. I ho ha aconseguit, tot i que, de tant en tant, el seu nom torna a aparèixer a la televisió i a les revistes. Precisament això és el que ha passat ara, ja que la seva mare, Belén Esteban, no ha pogut evitar esmentar-la.

A conseqüència de les paraules de Belén, Ana Rosa Quintana també ha parlat de la jove. Ho ha fet al seu programa diari per a donar la raó a la seva companya de cadena.

Andrea, al punt de mira després de les paraules de Belén Esteban

Aquests dies hem sabut que la germana d'Andrea, Julia Janeiro s'ha operat els pits. Vaja, que la filla de Jesulín i María José Campanario s'ha fet un augment per a poder lluir més atractiva i sentir-se millor amb ella mateixa.

Les imatges de la jove sortint de l'hospital després de la intervenció han causat gran estupor a Belén Esteban. S'ha mostrat molt ofesa per la situació, i així ho ha manifestat en directe a 'Sálvame'. Ha dit: «A mi el que em fot és que a una se li paguin els pits i a l'altra no se li pagui ni la meitat de la carrera».

D'aquesta manera, ha deixat clar que el seu ex no tracta de la mateixa manera les seves dues filles. I en aquest sentit, ha afegit: «Aquí sí que es veuen fills de segona, però gràcies per res. De la Jose, no dic res, perquè ella no hi té res a veure»

«Quan arribi a casa, sé que em renyaran, però és que ja arriba un moment en què no es pot aguantar. És més, diré una cosa que mai he dit. Donaré les gràcies a una persona: a la tieta de la meva filla, la Mamen».

Tot seguit, ha continuat dient: «Mamen, gràcies per ser l'única de la família que et preocupes per nosaltres. Sempre t'estaré agraïda, t'ho dic de tot cor. I també vull donar les gràcies a Beatriz Trapote per una altra cosa».

Després ha enviat un missatge clar al seu ex i pare d'Andrea: «Tens sort que la teva filla no em deixi parlar. Aquesta és la sort que tu tens ara mateix, perquè si em deixés parlar, et cauria la cara de vergonya».

«A una et negues a pagar-li la meitat dels estudis i després envies l'altra a Nova York. I així, en moltes coses. En 22 anys només li regales una Barbie embarassada?».

Finalment, ha afegit: «He callat moltes vegades. No obstant això, ja arriba un moment en què cal posar cadascú al seu lloc».

Ana Rosa Quintana parla d'Andrea Janeiro

Les 'explosives' declaracions de Belén no han passat inadvertides per a Ana Rosa Quintana. Per això, al programa que presenta se n'ha parlat. I, com alguns dels seus col·laboradors, ha deixat palès que està d'acord amb la princesa del poble.

La periodista ha al·ludit Andrea de manera indirecta: «Si tens fills de diferents relacions, han de ser tots iguals. I si a un li dones una cosa, també els l'has de donar als altres. Hi ha vegades que no es pot, però ho pots compensar després».

Igualment, després de destacar que la primogènita de Jesulín és una noia discreta i estupenda, ha parlat una mica més sobre el tema. «No pots tenir fills de primera i fills de segona. Crec que els pares tenim l'obligació de tractar tots els fills de la mateixa manera».