María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

Andrés Caparrós esclata contra María Teresa Campos: 'No mirar al meu fill va ser indigne'

El periodista va visitar el plató de 'Sábado Deluxe' per defensar el seu fill

La polèmica entrevista que va tenir lloc el passat dissabte durant el 'Deluxe' entre Jorge Javier i María Teresa Campos s'ha convertit en el tema estrella de la premsa rosa durant tota la setmana i en la nova entrega d'ahir des de Telecinco van voler analitzar l'assumpte amb profunditat.

L'anàlisi el van fer amb Andrés Caparrós que va destacar el lleig gest que va tenir la Campos amb el seu fill quan va finalitzar l'entrevista. El periodista assenyalava que després de dedicar-li una cançó a Edmundo Arrocet, la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego es va acomiadar dels col·laboradors i va apartar la mirada d'Alonso Caparrós.

Una mostra de la indignació que li van causar els comentaris que Alonso va fer sobre la presentadora. Així doncs, Caparrós va visitar el plató del 'Deluxe' per defensar el seu fill i demostrar com de dolgut està amb qui va ser la seva companya: «He vingut aquí com a patriarca, ja que la matriarca del clan ric i poderós ha intervingut quan crec que no ho hauria d'haver fet».

Caparrós va manifestar que el que havia fet la presentadora va ser un gran error perquè «si Alonso dona la seva opinió sobre les raons per les quals Terelu s'ha pogut comportar amb ell d'un mode despòtic, María Teres Campos no ha de posar-se a parlar del meu fill d'aquella manera, allí es complica tot».

«Va ser un gest impropi de María Teresa Campos»

A més, va voler destacar que tant ell com la resta de la seva família no tenen cap deute amb la matriarca de les Campos: «No hem d'estar repetint una vegada rere altre aquell favor que em vas fer. Són coses que es fan entre professionals» i afegia «que no li fes cas quan ell va fer el pas per apropar-se em sembla un detall molt poc professional i impropi de la categoria de María Teresa. No mirar al meu fill va ser un gest indigne d'una persona que és una professional d'aquest mitjà».

El periodista finalitzava dient que «hauries d'haver-me trucat, d'alguna manera hauries d'haver-te disculpat amb mi perquè hi ha dues famílies i això m'ha dolgut, ha dolgut a la meva dona, als meus fills, als meus nets... Això no m'ho esperava de tu, estimada».