Sílvia Abril i Andreu Buenafuente presentant els Goya 2020

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril, al descobert

La parella ha presentat la gala dels Premis Goya 2020

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril han estat els protagonistes d'aquesta setmana després de ser els escollits per presentar la gala dels Premis Goya2020. L'humorista, productor i presentador és força exigent amb el fet de conservar la seva vida privada, per això, són pocs els detalls que coneixem sobre la seva relació amb l'actriu, que recordem van passar per l'altar el 2017.

Alguns dels detalls de la seva vida íntima han anat sortint a la llum  amb comptagotes en els últims anys, i aquí us deixem deu curiositats que cal saber per conèixer més al presentador de 'Late Motiv', de Movistar +, que ho està petant ara mateix!

1. És català i té 55 anys

Andreu Buenafuente va néixer el 24 de gener de 1965 a la ciutat de Reus, la capital del Baix Camp. Així doncs, Buenafuente té 55 anys acabats de fer i, pel que se sap, està molt orgullós del seu origen català.

2. Sílvia Abril, l'amor de la seva vida

Després de mesos de rumors, l'any 2010 la parella va fer oficial el seu romanç.  Set anys després, l'estiu del 2017, Sílvia i Andreu es casaven a l'Ajuntament de Barcelona. Una cerimònia que va oficiar Ada Colau, amiga del reusenc. 

3. Els seus pares

Els pares del català són Teresa Moreno i Joan Buenafuente. La seva mare és originària de Lorca (Múrcia) i ha apregut en diversos programes de televisió, com per exemple a 'Els meus pares', de TV3, on va confessar estar «enamorada del seu fill». Per altra banda, el seu pare, nascut a Reus com el seu fill, era representant, tot i que també va ser jugador de futbol del Reus Deportiu. 

4.  Joana, la seva filla

L'any 2011 la parella anunciava una bona notícia: el naixement de Joana, l'única filla dels catalans que aquest any farà 8 anys. La notícia la va transmetre a través de Twitter, 

5. Mel i Clara

El matrimoni té un gos adorable que es diu Mel  i una gata que es diu Clara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaya noche de perros... #mèl #muchaclase #siempreigual #2018

Una publicación compartida de Andreu Buenafuente (@andreubuenafuente) el

6. La seva germana es diu Maite

Maite Buenafuente és la germana gran de l'humorista. Nascuda el 1960, Maite és actiu i una de les fundadores del Terrat, la productoradel seu germà.

7. Empresari i fundador de la productora 'El Terrat'

A més de presentador i humorista, Buenafuente també és productor, de fet, és el fundador de la productora audiovisual 'El Terrat', que es dedica a crear continguts de televisió, ràdio, publicitat i teatre. 

8. A favor del referèndum català

L'any 2014 va participar en un vídeo realitzat per Òmnium Cultural, on defensava la necessitat d'un referèndum: «M'agradaria una Catalunya sense complexos interns, que s'escolti a si mateixa, es debati i després prengui una decisió», assegurava.

9. Ha fet alguns cameos al cinema

El presentador ha aparegut en diverses pel·lícules interpretant personatges secundaris, de fet, Buenafuente ha aparegut en les cinc pel·lícules de Torrente. Sílvia Abril, per la seva banda, també ha participat en diverses sèries i pel·lícules, el seu treball recent més conegut ha estat fer de 'Violeta' a la sèrie 'La Que Se Avecina'.

10. Andreu ja va ser presentador dels Premis Goya

A més d'aquest any, el matrimoni ja ha desfilat diverses vegades per la catifa vermella dels Premis Goya. L'any 2010 i 2011 Buenafuete ja va fer de presentador d'aquests guardons.

També et pot interessar...